Jít do obsahu fóra

Automoto Klub v AČR Hořice

Diskusní fórum AMK Hořice

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

3

voip phone service
Like VoIP, virtual phone service has rugged phones and softphones. Hard phones resemble traditional phones in that they are physical and can usually be found in conference rooms. You can make calls directly, use the voicemail feature, and conduct conference calls. On the other hand, softphones are very similar to apps that you find on your mobile phones. However, they function like rugged phones.

2

První závody se tady jely 30.09. 1950 zásluhou místních jezdců M.L.Thomase z Aberdare a Erica Phillipse z Aberamanu. Přes velmi špatné počasí jej sledovalo neuvěřitelných 15.000 diváků. Prvním vítězem v hlavním závodu se stal Dave Bennett z Birminghamu na Nortonu, který zajel zároveň i nejrychlejší kolo průměrnou rychlostí 49mph.
12. května 1951 se jel druhý ročník, který byl pořádaný Aberman MCC, jehož prezident Herbie Davis startoval na třistapadesátce Royal Enfield. Herbi pokračoval se závoděním až do roku 1954. To už ale jezdil na BSA 350cc. Až do roku 2004 pracoval jako startmarshal.
V červnu 1951 se jel drzhý závod v témže roce.
Od roku 1952 se všechno změnilo. Květnové závody se jely jako normální meeting, ale ty srpnové už měly status národního šampionátu. Výraznou postavou tohoto závodu se stal osmnáctiletý mladík ? John Surtees.
Až do roku 1964 byly pořádány dva závody v jednom roce, kterých se zúčastňovali takoví jezdci, jakými byli Mike Hailwood, John Surtees, Bob McIntyre, Phil Read, John Cooper, Syd Barnett, Dan Shorey, Malcom Uphill, Ray Cowles, Ivor Lloyd a Selwyn Griffiths   escort girls services near me

1

http://img230.imageshack.us/img230/1823/branna2008plakatga8.jpg

Kolštejnský okruh Branná