Jít do obsahu fóra

Automoto Klub v AČR Hořice

Diskusní fórum AMK Hořice

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

2

search engine optimization
Others laughed at me as crazy, I laughed at others and couldn't see through.

1

1. Licenci může vystavit pouze FMS prostřednictvím příslušného SMS.
2. O licenci může zažádat jezdec seriálu PČR Mini Moto, Poháru VV SZM Mini Moto, PČR Mini GP 50, Evropa 70 a Skútr, pokud nebude startovat v zahraničí. (Pozor licence neplatí pro PČR volná 250 - 600cc a volná nad 600cc).
3. Žádost o licenci typu C se podává na standartním formuláři žádosti o licenci jezdce.
4. Pro žadatele do 12 let platí povinnost absolvovat zdravotní vyšetření na specializovaném pracovišti dle Ročenky MS 2010.
5. Cena licence typu "C" je 800 Kč (200 Kč poplatek za vystavení, 600 Kč zůstává k dispozici příslušnému SMS, které zajišťuje vyřízení licence).

6. Zájemci, kteří si zažádají o licenci typu "C" prostřednictvím SMS Hořice, uhradí částku 200 Kč a zbývající poplatek (600 Kč pro SMS) bude použit na startovné jezdce pro podnik v Pardubicích pořádaný AMK Hořice.
AMK Hořice navíc všem jezdcům do 12-ti let, kteří předloží doklad o úhradě poplatku za zdravotní vyšetření, odečte tuto částku opět ze startovného na podniku v Pardubicích. Jedná se o jezdce startující jak v Přeboru ČR, tak i v Poháru VV SZM Mini Moto.
Tato částka v celkové výši 1200 Kč by měla motivovat rodiče začínajících jezdců kategorie Junior A a Junior B, pro start v Poháru VV SZM nebo Přeboru ČR Mini Moto.

Informace o vyřízení licencí typu "C" získáte na tel.:  733 575 051 SMS Hořice, nebo e-mailu: dusan.ams@centrum.cz.