Jít do obsahu fóra

Automoto Klub v AČR Hořice

Diskusní fórum AMK Hořice

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

1

Autokemp U věže Hořice pořádá ve spolupráci s partou nadšenců, kteří dokonale ovládají práci s motorovou pilou, první ročník SOCHAŘENÍ výrobků ze dřeva motorovou pilou. Začátek akce je plánován na pátek, kdy proběhne příprava materiálu a od 20 hodin bude hrát návštěvníkům autokempu retro hudba.

Sobotní "pracovní" program začne v 10 hodin a po obědě už návštěvníci autokempu budou moci vidět první výsledky práce. Mimo to bude možné zhlédnout štípací techniku při akci prostřednictvím firmy Okolozahrady.cz a na své si příjdou i zájemci o travní sekačky. Pro hladové jedince je připravena speciální nabídka "grilovaných vepřových kýt".
Večer už bude určitě na co koukat a zájemci budou mít možnost dílka, která se jim budou líbit i odkoupit.

Nedělní program potrvá od 10 do 14 hodin a poslouží opozdilcům, keří z důvodů náročnosti, nebo pozdního zahájení prací nestihnou výrobek dokončit v průběhu sobotního dne. Odpoledne si zájemci budou moci všechny výtvory opět prohlédnout, tentokrát již v klidu bez zvuku motorových pil, popřípadě si udělet fotečku s některým výrobkem, či výrobcem do rodinného alba.

Kdo nevíte co z načatým víkendem a neplánujete výlet za motocyklovým sportem do Dvora Králové, přijďte k nám pobejt, určitě bude na co koukat. Těšíme se na vaši návštěvu.