Jít do obsahu fóra

Automoto Klub v AČR Hořice

Diskusní fórum AMK Hořice

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

31

Na nováčka jel parádně, gratulace  smile


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

30

.hh. napsal:

dobrej aktuální článek:

http://www.naokruh.cz/clanky/hkt-racing … -horicich/

Moc pěkné!!!

29

dobrej aktuální článek:

http://www.naokruh.cz/clanky/hkt-racing … -horicich/

28

Pearson to byla jízda.

27

v nejsilnější třídě jsem držela palce Holánovi škoda, že nevyhrál. Ale dvojka není tak zlá.

26

OFIKO STARTOVKA 300 ZGH 2013

http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/300-z … i-listina/

25

Škoda že nepřijede Branko Srdanov to by bylo něco. Viděl jsem ho v Těrlicku. To by bylo. I tak se těším.

24

Koukni sem :
http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/300-z … i-listina/

23

Kdy budou tak priblizne startovni listiny? smile

22

volně přeložená tisková zpráva od M.Pearsona

Jezdec Michael Pearson z Lisburnu, potvrdil, že se zúčastní závodů v Hořicích v České republice poté, co  jeho promoter Hotties souhlasí  s účastí v závodě, o víkendu 18/19 května 2013
.
Pearson, který poprvé navštívil Hořice Road Racing  v roce 2010, kde  při svém debutu zvítězil v Supersport 600 a dojel ve finále na druhém místě ve třídě Superbike, se poprvé na akci zúčastní  ve třech třídách - Superbike, Supersport a Supertwins .

Další Supersport 600 závod vyhrál v roce 2011, a následně, Superbike a Supersport double v roce 2012. Pearson bude letos v Hořicích mít plnou podporu  Hotties Thermal Racing a Rod Lee Racing .

Michael Pearson: "Jsem rád, že se vracím do Hořic . Je to místo, které jsem si zamiloval při první návštěvě. Moc se těšíme na návrat do Hořic s Hotties Road Racing a Rod Lee Racing. Bude to poprvé, co pojedu třídu Supertwins v Hořicích, a to bude skvělé dostat Rod Lee Kawasaki ER 6 na akci. Máme Tandragee tento víkend a pak všechno bude směřovat  návrat do České republiky. Bude to rušný měsíc, ale je hezké mít možnost vrátit se do Hořic na jeden z mých oblíbených okruhů ".

Willis Marshall: (MPPR) "Tým je velmi rád, že se vrací do České republiky a do Hořic i v roce 2013 poté, co to vypadalo, že se nezúčastní akce v letošním roce. Je to úžasná akce s velmi vášnivým   druhem fanoušků a velmi odborně organizovanou skupinou lidí, kteří připravují tuto událost. Michael sám ví, že. Hořice je velká událost a také velmi jedinečná. Moc se těšíme na návrat do Hořic a na přátelská setkání. "

21

Krása luxus těším se ty litry  to bude mazec loni tedy alespoň byl. Hlavně ať neprší modlete se ať neprší.

20

Padne na Zatáčkách nový traťový rekord?

Je na něj, jak se říká, zaděláno. V sedmi vypsaných kubaturách, je přihlášených 212 jezdců.
Prolistujme startovní listinu a tipujme favority na čelní umístění.

Sportproduction 125,zde je tolik přihlášených, že do nedělního závodu se nepostaví všichni,co budou v sobotu trenovat. Tato třída, vždy slibuje zajímavou podívanou, protože jezdecké pole je hodně vyrovnané. Nicméně můžeme tipovat na čelní umístění Petra Koláře z Třebihoště, Radka Lamicha, Radka Chlíbka, či Olina Hanáka nebo Martina Turnu. Jak bývá obvyklé, tak nejvíce jezdců v této třídě , je domácích, tedy přímo z Hořic. Takže Hořická Company bude téměř v plné sestavě. 

Spojený závod GP125cc a GP250cc, bude mít také plný rošt. Ve stopětadvacítkách, se můžeme  opět těšit na souboj hořického Oldřicha Podlipného a Patrika Koláře . Za naše barvy nastoupí i Novosád, nebo další hořčák  Jan Novotný. Do Hořic se vrací po pauze i Lukáš Rážek, bývalý mistr republiky. Největší soupeři našich budou Lohse, Steege a Grämer z Německa, dále pak Eder z Rakouska, Larsson ze Švédska, nebo Loic z Francie.

Dvěstěpadesátky mají velkého favorita, v německém pilotovi Wolfi Schusterovi.  Z  Finska opět přijede Korhonen, Hartmann z Francie, nebo Tennstadt z Německa. Z našich budou hájit barvy např. Pavel Navrátil, Víťa Hatan ,či Michal Savinkov z Hořic.

Spojený závod pojedou i Supermona a třída Twin. Supermona známe, tam se dle očekávání odehraje souboj o vítězství mezi Liborem Kamenickým a Johannesem Kehrerem. Věříme , že uspěje i nestárnoucí Karel Kalina.Třída Twin, je třída, která pojede v Hořicích poprvé. Tam je velkým favoritem náš Michal Indi Dokoupil a ten jistě svede tvrdý boj s Michaelem Pearsonem z Anglie. Na startu uvidíme i dvě dámy, jmenovitě Any Svobodovou a přítelkyni Indiho, Veroniku Hankocyovou. Mezi startujícími bude i Jan Volák z Lázní Bělohrad.

Závod šestek, tedy motocyklů o objemu 600cc, bude mít jako všechny závody plný startovní rošt. Uvidíme kompletní českou road racingovou špičku?Michal Indi Dokoupil,Kamil Holan, Petr Bičiště, Olin Hanák, Petr Homola, Josef Duchaň, Martin Holoubek,či Marek Červený, nebo Petr Zrzavý a Michal Salač junior. Věřme, že některý z nich vystoupí na podium a udělá tak radost hořickým fanouškům. Naši to jednoduché ale mít nebudou. Na startu bude už náš dobrý známý , velmi rychlý Michael Pearson. Hořice si oblíbil i Frotscher z Německa,který u nás jeleni poprvé. Na šestce pojede i Schuster , který v Hořicích vyhrává třídu 250cc. Na startu bude několik nových jezdců ze zahraničí, např.Gattardi z Itálie, Benderle, Rotter či Fichtenbauer z Rakouska, nebo Rejnäs ze Švédska.

No a litrová třída, tam budeme svědky závodu nevídaného. Stačí napsat dvě jména Didier Grams a Michael Pearson. Didi Grams je nejlepším evropským jezdcem na přírodních okruzích. Prakticky kam v Evropě přijede, tam vyhrává. A proti němu se postaví jezdec tvrdé ostrovní školy Michael Pearson. Sledovat jejich souboje budeme asi s otevřenou pusou. Český prapor do boje ponesou naši borci v čele s Kamilem Holanem,  Petrem Zrzavým, Markem Červeným, Víťou Bicanem, Petrem Bičištěm, či Petrem Homolou,nebo možná tzv. černým koněm závodu Mirkem Pažitným.
Těšíme se i na comeback Michala Salače seniora. 

Časový harmonogram:
Sobota 18.5.2013, bude věnovaná tréninkům všech tříd a to dopoledním a odpoledním programem.
Trenovat začneme již v 8:40h , předpokládaný konec  treninků je plánován na 17:30h.

Neděle 19.5.2013 , začne tzv. warm-upy, tedy krátkými treninky , aby jezdci měli ještě možnost doladit své stroje. Warm-upy  skončí v 10:35h. Pak následuje slavnostní zahájení.
No a pak se půjde už tvrdě na věc. Start prvního závodu je v 11:45h.

Další info pro diváky:
Závodní trať bude pro běžný provoz uzavřena již v 7:00 hodin a to platí pro oba dny.
Doporučuji nevynechat sobotní treninky, protože uvidíte všechny jezdce hned dvakrát a zcela jistě všichni pojedou na plno, aby si vyjeli co nejlepší místo na startovním roštu pro nedělní závod.
Pokud se i tak  chystáte jen na neděli, tak chci upozornit, že jeden ze stěžejních závodů nedělního programu,  se pojede v pořadí hned jako druhý, tak si jej nenechte ujít. Samozřejmě, že bude možné po zakoupení patřičné vstupenky jít i do parkoviště závodních strojů.

Na vaši účast se těší pořadatelé z Hořic a na vaši podporu se těší všichni jezdci.

19




18

Ještě takové postesknutí jaké by bylo pěkné na startu mít webkameru a sledovat průjezdy přes start na mobilu.

17

Ale to je mi zvedla nálada díky.