76

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Martine,
chtěla jsem jen poukázat na pokrytecký přistup, nic víc. Vloni či v předloni v Hradišti přijímali Loichta u přejímky dosti nevybíravým stylem, smáli se mu do ksichtu, že je zase "schmutzig" a měli další poznámky, stála jsem hned za ním, nedalo mi to a řekla jsem celé vážené technické přejímce, že by jim slušelo méně arogance, sice na mě vyvalili oči, ale nic neřekli. Na propagaci se všem pak hodí - tohle se prostě nedělá! ten můj příklad jsem popsala jenom kvůli principu a přístupu.
Nechápu, proč museli jet klasikáři za prudkého lijáku a mona na mokré silnici ne. Ano, mona jsou rychlejší, ale podmínky jsou pro všechny stejné! a jim nepršelo. Každý jezdec musí přizpůsobit jízdu stavu trati, jedno co vede za stroj.
Taky tady nejde o velikost karavanů, stanů, nebo kamionů, ty jsme viděli na Manu taky smile, jde tu o atmosféru, kterou vytvářejí lidé, kteří na tyhle podniky jedou a účastní se jich, tot´vše. Svou jízdu bude prožívat nějak každý, at´už jede na ocase závodu, nebo úplně ve předu, stejně tak at ´je to boj s vlastní pýchou nebo ješitností - týká se i mě! - o mrtvou vránu tedy podle mě nejde. Z Hořic mám prostě za poslední leta pocit, že se tu jede mistrovství světa. A bohužel nejsem sama. Možná schází vědomí, že to mistrovství přírodních silnic se jezdí někde jinde, ale tam si to zase nemusí dokazovat smile Neber si to osobně, vzpomeň na brannenskou popelku.
Poslanec byl zdovolením křupan a svoje jsem mu řekla na místě. Na Quirenzovou se zeptej Kamenických, to bude nejlepší zdroj informací smile - já si zase osvěžím info o paních co jezdily v 80.letech - jen pro příště.

77

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

psekova: Mně se právě líbí, jak takový závod mnoho jezdců bere. Myslím si, že je to na tom to krásné. Pro mnoha jezdců znamená bedna v Hořicích mnoho, viz. Indi smile I Victor Gilmor si bednu moc přál, ale jaksi se to nepovedlo, tak snad příště smile

78

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Maruška Z.: Ono určitě někteří Češi dělají čest svému národu.. Já sice nejsem Loichtův kamarád, ale myslím, že on tady bezostyšně našel mnoho přátel jako devizový cizinec v době, kdy to ještě skoro něco znamenalo a zatímco někteří se smějí jeho ušmudlaným rukám, není myslím nikdo takový mezi jezdci, protože je schopný oprášit vpodstatě kohokoli a to se počítá, a to už vůbec nemluvím o tom, jak v Branné je schopný potírat všechny troufalce na junákovi.. Typické pro nás, lidi tě poplácají po zádech a vzápětí pomluví.
Zase na druhou stranu není myslím možné srovnávat 300zgh a TT na Manu. Jednak je přístup ke sportu a sportovcům jiný, jednak i sami sportovci jsou jiní.  Jestli máš DVD, co bylo nedávno v Motocyklu, říká tam McGuiness něco jako: Nám se to s továtní podporou jezdí, ale obdivuji ty amatéry, kteří si hradí vše sami a je to pro ně těžké, ale bez nich by tento závod nebyl tím, čím je. Ono je to v lidech. Když byla Velká Pardubická asi před 5l tak sdělali rozhovor s Naším žokejem: Dneska budu rajtovat (já už nevím.. )  Perleťáka třeba a doufám, že trhnu nějaký dobrý umístění, protože tento rok se mi daří...blabla Pak rozhovor s angl nebo irským žokejem: Ano, jsme tu poprvé, víme že nás čeká náročný dostih a jsem rád, že mám tu čest být partnerem (už taky nevím..) třeba Rumcajzáka a doufám, že se mi podaří ho úspěšně dovést až do cíle.. V mnoha ohledech máme mnoho co dohánět. Ale myslím, že mnoha našim klukům taky není moc co vyčítat, když jsem jel na předstart, potkal jsem Indiho a taky se mi nesmál, co mám za plečku..
Nevím, kolik lidí v Čechách může potvrdit, jak náročný musí být jet TT, třeba šest kol na litru, v neuvěřitelným průměru a koncentraci, kde skoro každá chyba se platí víme čím. TT je a bude jenom jedna, ale myslím, že zatáčky se o budoucnost bát nemusí, aspoň pokud jde o prestiž, těžko u nás bude v dohledu něco lepšího.. Proto jsem rád, že jsem se letos mohl přihlásit, do Hořic jezdím od 1.TT v 92 a celou tu dobu jsem se těšil, že jednou se mi podaří postavit se na start. Jirku Virága jsem ke klasikům přitáhl pozděj a on už dávno jezdil a mě se nedařilo to dotáhnout do nějakýho konce. Letos jsem vzal mono a jel jsem první trenink a nedal jsem čas, abych se kvalifikoval, ale bylo to myslím o 4/10 s, prý. V druhým mi ve druhým kole shořela řídící jednotka a to mě mrzelo, ptž jsem cítil zlepšení, samozřejmě napoprvé nejedeš zdaleka ideálně. Druhou ŘJ jsem "v rámci úspor" stejně neměl.  Na případný závod jsem se moc těšil, už proto že jenom nákup nové zadní+2 mokrých gum v době, kdy se dětem platí školné a blíží se dovolená, vyvolal těsně předrozvodový stav... Ale stálo to za všecky ty prachy a potíže, opravdu to považuju za čest, že se mi podařilo se do Hořic dostat, u nás nic lepšího neseženeš.. Jel bych rád  i v dešti, kdybych mohl, ale je fakt, že se všecko dost zpozdilo.. Taky jsem nečekal, že pojedou ještě dvácy, myslel jsem, že to buď po 600 utnou nebo nechají dojet všechno. No a teď se těším do Branné, protože zase větší kolotoč u nás nenajdeš.
No a za Loichtem jsem vyjížděl do prvního treninku, viděl jsem ho vzdalovat se přede mnou asi půl kola, než mi zmizel z dohledu a i kdyby ho holub pokálel na čelo, rozhodně bych se MU nesmál. (Ale tomu holubovi jo:) )
To že ten závod má nějakou cenu a vítěství v něm hodnotu, to znamená, že to bude to mistrovství světa (obrazně) připomínat asi pořád víc, protože to přináší konkurence. Mezi vyrovnanými na špici už nevyhrává, kdo má čtyři roky starou motorku a nemá tým a bohatý zázemí.
Já bych pořadatelů asi nic nevytkl, už jenom zorganizovat to všecku je dílo. Ale je fakt, jak se čekalo na rozhodnutí, jestli se pojede nebo ne, to bylo zdlouhavý a komentátor svým nyní si pustíme několik písniček a počkáme na rozhodnutí jury připomínal servírku v Bohémě na náměstí, který když jsme si obědnali večeři, přišla ještě třikrát se zeptat, jestli si nedáme ještě něco k pítí, i když kvůli pití jsme tam vlastně vůbec nepřišli smile:)
Samozřejmě každý kdo v těch podmínkách dojel zaslouží uznání, stejně jako každý pořadatel, takže není vlastně rozdílu mezi vítězem a posledním, mezi ředitelem a traťákem. Všecko má svoje a po bitvě se vše hodnotí jinak. Jedno je opravdu důležitý, že všichni co jeli letos, budou moc přijet zas příští r.
Protože jsem nesledoval všecko, ale Indiho jsem viděl, zaslouží obdiv za způsob, jakým na vodě jel, stejně jako překvapil Gilmore, když před přerušením přijel druhý myslím. Rozhodně je to chlapík, který umí.. i když se pak vymastil a to měl o trati nejlepší informace. NO možná se přemotivoval..
Píšeš: v osmdesátejch letech, kdy jsem měla ještě sopl u nosu byly ty závody jaksi lidštější.. No jo, máslo se jinak roztíralo a cukr víc sladil:):):) Co bylo bylo, už se nevrátí. Možná, až bude víc lidí, co budou jezdit, bude víc závodů, nějaká druhá liga a pak to bude zas takový "klubový". Ono i v Branné to třeba bude časem trochu jiný - až to bude Road race mistrovství Moravy:) a Slezska:):)
Jsi docela v ráži, tak před příp kritikou chci říct, že samozř nikdo nemůže čekat, že pojedeš a dojedeš s waltrem první, já jsem na tom s monem, který má Možná 50 koní a já s botama Určitě 120 kilo, stejně. Jedeme svůj závod a jedeme pro dobrej pocit a tak to berou i lidi okolo, co o tom něco ví. Je přece nesmysl říct MZ byla letos až 17tá.. (třeba), je potřeba říct bylo stejný počasí jako loni a byla o 3 sec rychlejší.. jenže tak daleko u nás ještě moc diváků nedospělo a ani komentátor nemá asi tyhle informace. Mimochodem statistikám by se mělo věnovat víc péče, i tadyna stránkách je prostě málo informací. Dnes i v hokeji fotbalu basketbale jsou bohatý statistiky a neměl by problém aspoň hodit všecky výsledky vč treninků a časů na kola na net, když už ty údaje v nějaký podobě k dispozici JSOU. Škoda nevyužít.
Na IOM TT mě sere jenom jedna věc: dycky když se objeví nějací dobří jezdci a nebo by člověk chtěl vidět nějakou legendu, obvykle si něco způsobí. Napřed Dunlop, pak Hislop, teď Finnegana  R.Dunlop... A zítra to začíná! jak se říká v jejich hymně ne: Bůh ochraňuj... McGinise, Gaje Martina a spol.

79

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

přijel jsem z Pannonie a čtu a čtu
ale psát k tomu moc nebudu
pokud nikdo z kritiků si není schopen uvědomit zásadní věci...

TEDY

že celý ansábl lidí dělá závody za hovno dvacet..(a je mi jedno ktritka, že používám sprostý slova)

to že kritika už není kritkou, ale někdy až urážkami a znevážením práce lidí
to že  nikdo z "kritiků" NEVÍ co za uspořádáním 300 ZGH a ČTT je práce
kritizovat program, že tam jsou přezdívky ( v programu jsou pak všechny pžedívky rozluštěny)
nebo že Mifek není komentátor...vždyť přijď za buřta nám to můžeš odkomentovat

a pseková...ty tady píšeš o nějakým znevažovaní vůči jezdcům

budu mluvit za sebe
já chodím za drtivou většinou jezdců...v depu...před startem
takže neházej všedchny do jednoho pytle

ano dáme u pokecu pivko...ale dávám jim jasně najevo svou úctu a přátelství
komunikuji s nimi i mimo Hořice..na jiných závodech..pomohu jak jen mohu
udržuji se spoustou z nich i písemný kontakt
to jen tak na okraj

počasí zavinilo to co zavinilo
a nyní vyplavou na povrch takové věci co tady čtu
je čas se na to vyfláknout...jeden z nás to už udělal

a Pavel Novák není ten koho myslíte...ten co zde kázal je z Jablonce a ten druhý je z Hranice
a pak jsem se s ním na Pannonii viděl...nic mi neřekl

a za další probíral jsem to zrušení i s jezdci a od žádnýho jsem nelsyšel to, co tady od některých čtu

80

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Jak píšeš, Larry: Cokoli uspořádat je vítaný, není to jednoduchý a všem zúčast dík od traťáků po ředitele. Kritizovat by měl ten, kdo chce pomoct něco změnit, jinak jsou to jen řeči. Mně jediné vadilo opravdu to za chvíli, za chvíli.. to znamená, že ani nevíš, jestli máš jít do fronty na buřta. Za deset mint je lepší informace. Ale jinak je fajn i to, že vedeš tohle fórum. Čas není nafukovací a máš moje (a určitě nejen moje) uznání. Já dávám na net jen psy z útulku a někdy prostě nemám čas.. a to jich je do měsíce pár smile
Laďa
PS: bylo hezky skoro dva týdny před 300zgh, bylo jasný, že to vyjde jen náhodou.. aspoň v so bylo hezky a žádné komplikace
Příští rok to třeba bude jako 2007 a budem nadávat na hic smile

81

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Larry nenech se odradit nějakou kritikou. Já se každoročně už od středy podílím na přípravě. V sobotu ráno jsem už tak zničenej, že skoro ani nemám na závody sílu. Potom sloužim 2 dny na úseku a některý  lidi nemaj nic jinýho na práci než nás celej den posílat do pr.... to se mě stalo minulej rok. Letos zase někdo považoval za strašný hrdinctví přebíhat trat běhen tréninku. Většina diváků jsou slušný lidi ale pak se vždycky najde někdo, kdo ti to celí otráví. Za rok to bude určitě lepší.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

82

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Ahoj Larry, plně souhlasím s Tomym. Nemá cenu se nad tím rozčilovat - škodíš jen a jen svému zdraví. Ať si to jde zkusit každý sám a pozná co to všechno stojí sil a snahy.
A ty remcalové nám klidně můžou přijít pomoct na náměstí ...

Již jsem to jednou psal, ale ještě jednou DííííííK za nedělní autogramiádu Kuby na našem úseku.

Rád bych věděl na koho se můžeme těšit při Tourist Trophy ... ???

Ingredients of Motorcycle: Truth...Tradition...Rebellion...Blood...Sweat...Tears.

83

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Vážený pane Tommy,děkuji vám za váš názor a mohu vás ujistit,že jsem si už dávno všiml,že se závody zrychlily a pokud jste si nevšiml zbytečných pauz mezi závody tak se nedá nic dělat!Gilmore je dobrý jezdec,s tim s vámi souhlasím,ale olej na trati nebyl jak píšete během závodu supermon,ty se totiž vůbec,díky nesmyslnému rozhodnutí Jury nejelyale stalo se to v jiné třidě. Co bylo třeba čistit více než hodinu mi také není jasné.A stromy během závodu opravdu nepadaly! Navíc mě nešlo o pauzy po haváriích,ale mezi jednotlivými třídami. S tím blátem vám mohu říci jen to,že jsem si těsně po ukončení závodu 2 x projel trať a nikde nebyla už ani voda ani bláto,protože už více než hodinu nepršelo a závody se v pohodě daly dojet a vyšlo by to i časově. To je vše co vám k tomu mohu říci.     
S pozdravem  Pavel 50

84

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Opět musím reagovat na Pavla 5O. 1.Ten olej byl na trati během supermon v neděli ráno v tréninku a to vím určitě, protože jsem stál pár metrů od toho. na trati byly 2 čistící vozy a jedna cisterna s vodou a celou dobu pracovali tahle přestávka rozhodně nebyla zbytečná.
2. ostatní pauzy mezi závody zbytečné taky nejsou. Například když během závodu odpadnou 4 klasici tak to chvíli trvá než se odklidí. Toho jste si nevšiml??? Začínám pochybovat,že na závody chodíte tak dlouho jak píšete


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

85

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

pavel50 napsal:

Vážený pane Tommy,děkuji vám za váš názor a mohu vás ujistit,že jsem si už dávno všiml,že se závody zrychlily a pokud jste si nevšiml zbytečných pauz mezi závody tak se nedá nic dělat!Gilmore je dobrý jezdec,s tim s vámi souhlasím,ale olej na trati nebyl jak píšete během závodu supermon,ty se totiž vůbec,díky nesmyslnému rozhodnutí Jury nejelyale stalo se to v jiné třidě. Co bylo třeba čistit více než hodinu mi také není jasné.A stromy během závodu opravdu nepadaly! Navíc mě nešlo o pauzy po haváriích,ale mezi jednotlivými třídami. S tím blátem vám mohu říci jen to,že jsem si těsně po ukončení závodu 2 x projel trať a nikde nebyla už ani voda ani bláto,protože už více než hodinu nepršelo a závody se v pohodě daly dojet a vyšlo by to i časově. To je vše co vám k tomu mohu říci.     
S pozdravem  Pavel 50

Jenom malá poznámka, abys měl představu, co se to "hodinu" uklízelo. Ve druhém kole závodu 600cc měl těsně před nájezdem do první pravé po startu pád jezdec Sedláček. Upadl tak štastně nešťastně, že z krajnice natahal plno bordelu na silnici v trase, kudy pak jeho motka pokračovala do sítí. Když tudy ve třetím kole najížděl Indy a VG, vůbec to nevypadalo hezky. Bordelu bylo tolik, že to košťaty nešlo zvládnout, tak musel přijet zametací vůz.
Nemá cenu pořád dokola probírat co by kdyby. Kdyby nebyly rybníky, byly by ryby v ..... Prostě se to odpískalo a finito. Možná by sis měl přečíst názory jezdců, jak tady na tom webu tak i na jiných.
Btw - jezdec odešel po svých, což bylo v danou chvíli to nej (moc hezky ten pád nevypadal)

Jezdím tak rychle, jak rychle lítá můj anděl strážný cool
SUZUKI GSX-R 750 K7

86

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Vážený pane Kočí,
nebo vás mohu oslovovat pane Larry jak si přejete. Z vašeho příspěvku soudím,že vás kritika značně vytočila a to nejen moje. Jestli považujete za rozumné se ke kritice nevyjadřovat je vaše věc,ale já vás mohu ujistit,že jsem svůj příspěvek nepsal proto,abych naštval a znechutil pořadatele závodu,právě naopak,já si jejich práce velice vážím a psal jsem ho i proto,že jsem doufal,že si ho přečtou i kompetentní osoby z ředitelství a také z předsednictva AMK Hořice,neboť se mi zdá,že o mnoha věcech o kterých jsem psal, nejsou ve svých kancelářích případně na startovní věži informováni ačkoliv by měli být! Asi je to podobné jako v Senátu a Parlamentu kde je také většina poslanců odtržena od  reality a života obyčejných lidí. Práce pořadatelů je opravdu namáhavá,vím to z vlastní zkušenosti,sice to bylo v jiném sportu,ale organizoval jsem a dělal ředitele na jednom mistrovství světa a dvou mistrovství Evropy.A kritika letošních závodů byla zcela oprávněná,co říci jiného na katastrofální ozvučení trati,špatného hlasatele, zbytečné pauzy mezi závody a s tím spojené drastické zkracování jednotlivých závodů,kdy je konec za pár kol. Navíc nesmyslné zrušení posledních dvou závodů,kdy už více než hodinu vůbuc nepršelo. A myslím,že většina diváků to tak vidí také! A vůbec to není znevažování práce pořadatelů,ale pouze snaha,aby se něco zlepšilo.Mě to jedno není,mám 300 ZGH velice rád a dokazuje to,že na ně jezdím už 45 let. K práci pořadatelů mohu říci pouze to,že buď to dělat chci a tak to dělám a jestli nechci tak jdu od toho.To se pak můžem bavit jako za komunistů,když se tenkrát něco kritizovalo,tak na to byly reakce typu - co tomu řeknou dělníci,co jejich mozoly a přesčasové hodiny! Pokud vás pane Larry pohoršila má kritika Programu závodu 46 ročníku,myslím ty přezdívky závodníků,které jste dal do Programu pod fotografie jezdců, tak mě vůbec nevadí,že  tyto přezdívky používáte na internetu,nebo mezi závodníky a známými.Musím,ale trvat na tom ,že Program je oficiální listina určená pro diváky a věřte tomu,že většinu z nich zajímá jak se závodník opravdu jmenuje a né jakou má přezdívku v úzkém kruhu jezdců,jejich známých nebo pořadatelů. Ostatně tady je malá ukázka co jste dal pod fotografie do Programu: Bíťák,Draždy,Komenda,Schinki,Udo,Podlipák,Šťovajs,Sali,Franky,Stefi,Indy,Fojťas,Mara,Bíca,Alex,Volis, Ježatec,Chleba,Ivík ,Perňa,Javor,Fantomas,Tornádo atd. No prostě paráda! Kdo si koupil Program závodu,tak ten si tedy početl a musel okamžitě získat přehled,kdo na fotkách je! Uvědomte si,že Program neděláte pro sebe ani pro své kamarády ale pro lidi co přišli na závody! V Programu má být kvalitní čeština a srozumitelná jména! Vaše nadšení pro přezdívky, většina diváků nesdílí a mnohem víc je zajímají závodníci Dokoupil nebo Brož než jejich přezdívky Indián nebo Green cowboy. Chci vás ujistit,že,osobně proti vám nic nemám,myslím si,že jste pracovitý člověk,který pro propagaci 300 ZGH udělal velký kus práce a vaše internetové stránky patří mezi ty dobré.
                                                                                         S pozdravem  Pavel 50 z Jablonce n/Nisou

87

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Já ještě naposled k těm přestávkám mezi závody. Némůžu si pomoct ale o žádných nevím. Dojede se třída chvíli trvá než se pozbírají odpadlí jezdci na trati vyhlási se vítěz a jede se dál. Letos byly někdy delší kvůli pádům a úklidu tratě ale to přeci není zbytečné. O tom že by diváci byli rozčílení kvůli zrušení závodu také nic nevím. Mluvil jsem z hodně lidmi a drtivaá většina měla názor, že než aby se něco stalo je lepši to zrušit. Jinak doufám, že se Larry ani nikdo jiný nenechá odradit a za rok se pojede znovu. byla by hrozná škoda ztratit takovy závod


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

88

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Tomy napsal:

Opět musím reagovat na Pavla 5O. 1.Ten olej byl na trati během supermon v neděli ráno v tréninku a to vím určitě, protože jsem stál pár metrů od toho. na trati byly 2 čistící vozy a jedna cisterna s vodou a celou dobu pracovali tahle přestávka rozhodně nebyla zbytečná.
2. ostatní pauzy mezi závody zbytečné taky nejsou. Například když během závodu odpadnou 4 klasici tak to chvíli trvá než se odklidí. Toho jste si nevšiml??? Začínám pochybovat,že na závody chodíte tak dlouho jak píšete

Pane Tommy, já sice chápu,že se vám jako pořadateli má kritika nelíbí,ale já jsem se nebavil o tom,co se uklízelo ještě před zahájením závodu,ale po zastavení třídy 600 ccm a o pauzách kdy je trať volná ,vše je odklizeno a nic se stejně další dlouhé minuty neděje!

89

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Zdravím vás pane Demone 3 a děkuji vám za váš souhlas s mým příspěvkem. docela mě mrzí,že jak píšete se atmosféra a soudržnost vytrácí a vy uvažujete,že skončíte.Myslím,že není mnoho pořadatelů jako vy,kteří se dovedou postavit kritice jako vy a děkuji,že i vy jste mi potvrdil,že jezdci zrušených tříd chtěli závodit a né jaknám bylo panem Larrym sděleno,že to všichni chápali a nikdo proti zrušení nebyl Ještě jednou díky za váš názor.
                                                                                                             Pavel 50

90

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

honza36]

Pane Honzo 36 děkuji vám za váš názor ohledně rozhlasu,hlasatele a v neposlední řadě i krátkosti jednotlivých závodů, Napsal jste to tak dobře,že k tomu není prakticky co dodat. Snad jen to že nejsem Pavel Novák z Hranic,ale z Jablonce nad Nisou. Ať se vám vše daří!                 Pavel 50

91

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Po zastavení třídy 600 se uklízel úsek č. 1 kde upadli 2 jezdci a na trati bylo spousta bláta a dalších nečistot. Po třídách jak říkáte trat volná někdy není musíse odklidit stroje, které jsou na trati kvůli poruše a nebo pádu. Taky se vyhlašuje vítěz a to při 300 ZGH po každé třídě a to taky chvíli trvá.

92

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

to pavel50

NEUMÍŠ si ani TROŠKU představit, co je příprava podniků takového rázu
kdybys jenom trošku měl "ahnung", pak bys toleroval i horší ozvučení
jinak ozvučení máme dodavatelsky...

a potom tvoje "slova", že sedíme někde v kancelářích nebo na věži,....
a srovnávat nás s Parlamentem, že jsme odtrženi od reality,,,,
to jsou stupidní a ironický poznámky
a právě proto nerad reaguji na tvá slova

protože nevíš o čem píšeš..kritzuješ a nevíš o práci na 300 ZGH a ČTT zhola nic
ale jo jejn posluž...

a pak ty tvoje kecy o tom, že si asi vymýšlím o tom, že jsem mluvil s jezdci
ano , já jsem s nimi na rozdíl od tebe mluvil a to hned po závodech..
pak taky mailem
a pak také nyní na Pannoniii
takže já znám jejich názor

93

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Jirka 97

Zdravím vás pane Jirko 97.Nevím kde jsem nepochopil vývoj doby jak píšete,sice všichni avizovaní jezdci nepřijeli,hlavně např.Němci ve 250 ccm,ale souhlasím s vámi,že účast jezdců byla dobrá i když díky zrušení posledních dvou tříd,jsme jich hodně neviděli. Bláto a voda na trati byly,ale o mnoho horší to bylo když pršelo a přesto se závodilo a nelogicky,když už přes hodinu nepršelo tak to ,,prozíravě" zrušili,ačkoliv se jet bez problémů dalo. A ten neuvěřitelný argument Jury,že byla v lese tma byl naprostý nesmysl,já jsem v lese byl a bylo vidět o mnoho lépe než za deště a to bylo 17 oo hod a stmívá se až po 2O oo hod. Spíš se zdá,že měl asi tmu někdo v hlavě. O tom čecháčkovství si přečtěte v mém příspěvku,co jsen poslal panu Larrymu,je na vás zda se vám ty přezdívky líbí,já si myslím že v oficiálním Programu nemají co dělat! Nevím zda patříte k pořadatelům,ale pravděpodobně ano,ale já jsem to nepsal,abych jak píšete ,,otrávil" pořadatele ale proto aby ty negativní věci  zvážili a alespoň něco se vylepšilo. Pokud ovšem ty věci o nichž jsem psal nevídíte nebo vidět nechcete,tak se asi opravdu díváme v Hořicích každý na jiné závody! Práce pořadatelů si vážím a uznávám ji!

                                                                                                     S pozdravem Pavel Novák


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

94

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

fidel napsal:

pavel 50 lépe bych to nenapsal naprostý souhlas hlavně ten počet kol je opravdu trapný.Navrhuji přeměnu na 150 zatáček G.H

Děkuji vám za geniální myšlenku změnit 300 ZGH na 150 ZGH je to bohužel současná realita a sedí to do puntíku!Zdraví vás Pavel Novák

95

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

pavel 50
Ani se mě už nechce moc reagovat , ale snad jen malý postřeh k tomu vývoji. Jen to zabezpečení tratě , před 20ti lety a dnes , ten obrovský nárust zábran .Nároky na bezpečnost , vzhledem k rychlostem strojů jsou neporovnatelné. Pak jen dodatek , tohle všechno obstrávají dobrovolníci !!!! Chyby se určitě najdou všude , ale jenom kritzovat...Co vím , tak povolení k uzavření tratě bylo do 18.00 hod. a přál bych vám slyšet některé místní občany  , když jsou dva dny odříznuti a vystaveni takovému "rumraji". To pak může následovat petice jako v U.Hradišti . Prostě to jednou kvůli počasí nevyšlo , tak z toho nedělejme vědu , dík všem dobrolným nadšencům , kteří pro nás tuhle parádu připravují...Jediná rada pro vás je , najděte si nějaký jiný podnik a Hořice nechte na pokoji...
Zdravím , Jirka (97) Moravec

96

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Vážený pane Pavle,
dle mého názoru (jeden nevýznamný člen výboru AMK Hořice) máte tak ve zhruba polovině věcí pravdu.

přezdívky v programu ano, ale ve spojení se jménem (viz rok 2007), aby to všem bylo jasné, protože základem komunikace je používat jazyk odpovídající příjemcům informace (divákům)

že nepřijeli Němci do 250, to je škoda - Voit a Eric Lucas jeli na Notrh West, Thomas Walther mi psal, že má porouchanou motorku a ti další dva nevím (třeba počasí)

ten olej vytekl při warm upu supermon v neděli ráno (dopoledne), proto se předsunulo slavnostní zahájení a pak teprve následovaly zbylé dva warm upy, bylo totiž nutné uklidit trať od "Koruny" až před "Vodojem, tj. více než 500 metrů (to chvíli trvá), olej na mokré vozovce není zrovna ideální pro hladký průběh jízd

zrušení závodů je věc Jury s tím nemá AMK moc co do činění (ke konkrétnímu posouzení tohoto počkám, až po závodě v Ostravě)

s jezdci jsem se taky bavil a některým jsem to i osobně oznamoval, nejprve reagovali asi tak, že je to škoda a postupně říkali něco ve smyslu - no stalo se uvidíme se příští rok

pauza, o které píšete (zřejmě během závodu do 600) byla způsobena odklízením bahna (viz tommy) a také poradou Jury, zda se pojede dál či ne (ve hře byla varianta zrušení i tohoto závodu)

nefunkční rozhlas - dodává AMK Holice - za rozumnou cenu je to prý jediný subjekt, který je schopen okruh takové délky ozvučit

komentátor - pan Mifek holt není Karel Březina v dobách své největší slávy

k počtu kol - tady bych doporučoval navštívit forum na www. motorkari.cz, kde se k tomu vyjadřují ti nejpovolanější, tj. samotní jezdci
a nebo další řešení zrušit nedělní warm upy (zřejmě by se nelíbilo jezdcům) a nebo zrušit klasiky (nelíbilo by se klasikům)

no a na závěr malé shrnutí:
závody v Hořicích možná jsou "profesionální", ale dělají je lidé o svém volném čase
nějaká chybka se pokaždé vloudí, ale je snaha to řešit
každý rok se něco vylepšuje - letos nová tribuna u startu (děláno o sobotách a květnových svátcích), stále se ještě dodělával tlumící materiál (viz loňská nešťastná událost)
a připočtěte k tomu, že každý má stále méně času
příští rok se třeba dostane na nějaké vylepšení, co se týká prostoru parkoviště závodních strojů, silnice a případně i jiných (teda pokud nějaké příště bude)
tak asi tak

97

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Všichni zde kritizujete zrušení posledních dvou závodů. Neříkám, že s tímto rozhodnutím úplně souhlasím ale na druhou stranu, kdyby se při posledních a podotýkám velmi rychlých třídách někomu něco stalo tak by zase byli hořičáci ty nejhorší a všichni by řikali "Sou to čů..ci, proč to nezrušily" a podobný keci. Takže ono lidem, obzvlášť těm, kteří umí jen kritizovat se jen tak nezavděčíte.

A nakonec bych chtěl komentovat kritiku jezdců. Ono takhle přes internet je každý frajer, ale když to má říct do očí tak nic neřekne. Takže ať si to přeberou sami.

Naposledy upravil: soda (26.05.2008 16:43:02)

98

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Pánové, nejde mi o to někoho urážet, chtěla jsem napsat jenom o pokryteckým přístupu viz. první příspěvek, kde jsem konkrétně jmenovala. Loicht byl jenom další příklad, myslím, že bych se v ten moment zastala kohokoli, i kdyby to byl děda Lechner. Ani nechci adorovat 80.léta, konstatování, že ta atmosféra byla normálnější je jenom můj pocit a názor nic víc (ta na Manu byla tomu prostě podobná). A taky dost možná, že na tom něco bude, protože nejsem sama. Celkem dobře to vystihuje ta historka o těch žokejích, nevím. Můžu vás ujistit, že sama sebe považuju za "pátou ligu" smile a je mi to fakt jedno smile - mé rozčilování se týkalo úplně něčeho jiného.. myslím, že už stejně nemám co dodat. Loučím se a mějte se! marie

99

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

to psekova: doba se bohužel změnila, s tím se nedá nic dělat jen se tomu přizpůsobit
o rozmístění v depu rozhoduji já, a to s tím, že musím nějak zapracovat požadavky, které dostanu od larryho, pana Křoviny, Sodomka, Soboty a vedoucího depa
vzhledem k tomu, že zatáčky jsou zejména pro moderní motocykly, které mají za normálních okolností sliky, jsem se (po dohodě s vedením) rozhodl preferovat umístění moderních motocyklů uvnitř kempu
(holt pokud by měl kemp rozměr 10 ha, tak by asi nebylo, co řešit (a nebo by každý jezdil s 1203 a přívěsným vozíkem a největší vozidlo by byl "hungárkamion" - jako v těch 80. letech)


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

100

Re: Jaké byly 300 ZGH 2008

Larry.AMK napsal:

to pavel50

NEUMÍŠ si ani TROŠKU představit, co je příprava podniků takového rázu
kdybys jenom trošku měl "ahnung", pak bys toleroval i horší ozvučení
jinak ozvučení máme dodavatelsky...

a potom tvoje "slova", že sedíme někde v kancelářích nebo na věži,....
a srovnávat nás s Parlamentem, že jsme odtrženi od reality,,,,
to jsou stupidní a ironický poznámky
a právě proto nerad reaguji na tvá slova

protože nevíš o čem píšeš..kritzuješ a nevíš o práci na 300 ZGH a ČTT zhola nic
ale jo jejn posluž...

a pak ty tvoje kecy o tom, že si asi vymýšlím o tom, že jsem mluvil s jezdci
ano , já jsem s nimi na rozdíl od tebe mluvil a to hned po závodech..
pak taky mailem
a pak také nyní na Pannoniii
takže já znám jejich názor

Dobře pane Larry,sice nevím od kdy si tykáme,ale asi je to váš způsob komunikace a i vaše odpověď byla asi taková jak jsem očekával. Takže jakákoliv kritika se u vás nenosí a řeší se stylem ,,neumíš si představit ani trošku co je příprava podniku takového rázu atd. Já si to představit dovedu, když jsem organizoval MS a ME,tak i v našem sportu závodilo okolo 300 závodníků a vždy 3-4 dny. Když máte ozvučení dodavatelsky, tak není problém si sehnat někoho jiného,určitě to někdo zvládne lépe,horší už to být nemůže. K jakému zlepšení stávajícího stavu u vás může dojít,když je jakákoliv kritika napadání a padají uplakaná slova /vaše slova/ je čas se na to vyfláknout jeden z nás už to udělal....Vy budete tvrdit co bude pro vás výhodnější ,že jezdci naštvaní nebyli a třeba i to,že nebyli naštvaní ani diváci....Je to vždy otázka s kým o tom chcete mluvit. A ty vaše přezdívky v Programu si tak neberte,já jsem vám tu hračku opravdu nechtěl brát.... Z vašich odpovědí je mi jasné,že psát vám jakoukoliv kritiku je zbytečné,protože je to u vás pouze rejpání a znevažování vámi vytvořených hodnot.
                                                                                         Pavel Novák 50