126

Re: Tak vítám všechny

Tomy: No právě, ale jedou na pravidelnost, proto tam nerozhoduje výkon stroje a může jet tolik strojů, co dovolí trať a nemusí jet 15 motorek a potom 20, ale můžou to sloučit a tím ušetřit čas.

127

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  Ty si asi na TT nebyl co? Ve většině tříd jede plnej rošt někdy i 35 jezdců

128

Re: Tak vítám všechny

Tomy, byl loni. Ve všech závodech i kvalifikacích 35 jezdců ? To se mi nějak nezdá. Za sobotu a neděli bez warm-upů by to stihnout měli.

129

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  Úplně ve všech ne. Třeba kategorie B a C a E tam je jezdců miň. Ale zas nemůžeš sloučit motorky z roku 1930 s motorkama o 40 let novějšíma. Jinak na TT se warm-upy nikdy nejezdily

130

Re: Tak vítám všechny

Tak by byl v sobotu jeden trénink a závod na pravidelnost a v neděli kvalifikace a závody ostrých.

131

Re: Tak vítám všechny

Ondřej Tak jsem vyhrabal program z minulý TT a zpočítal kolik bylo v jednotlivejch třídách jezdců. Teda aspoň přihlášenejch. Kolik jich třeba nepřijelo nevím ale činovníci musí počítat s tím, že přijedou.
B,C,E 40 jezdců
T,U 45 jezdců
H 38 jezdvů
F.L 38 jezdců
V,X 40 jezdců
J,S 42 jezdců
W 41 jezdců
K,R 45 jezdců
Tady vidíš, že nějaký slučování moc nejde

132

Re: Tak vítám všechny

Já se prostě těším na pořádný motorky v květnu a pak odstartují a než se dostaneš do varu, tak je konec závodu. Mě vždycky přijde když odjíždím, že toho bylo málo (myslím soudobých motorek). to jedou ještě 125 a 250 dohromady, což mě vadí hodně a doufám, že letos těch 250 pojede víc. Z Německa mám zatím info o 3 jezdcích + určitě Voit.

133

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  To by se stejně nestihlo ani náhodou. Závodní den TT trvá cca 7 hodin jak to píšeš to prostě nejde.

134

Re: Tak vítám všechny

Tomy díky za info. Já to moc nesleduju, na ČTT jsem byl jen kvůli sajdkárám, ostatní stroje právě vidím na 300ZGH a pravidelnost mě nezajímá, pouze ostrý klasici. Tolik jezdců, to mě fakt překvapilo, tak to by se muselo nějak vymyslet.
Myslíš, že tohle by mohlo být reálné? Tak by byl v sobotu jeden trénink a závod na pravidelnost a v neděli kvalifikace a závody ostrých.

135

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  Tak minulej rok a co jsem slyšel i letos se pojedou jen 2 třídy klasiků. To snad vydržíš. Po tom budeš mít 5 tříd novejch. Ještě před 2 roky se jely 4 třídy starejch.

136

Re: Tak vítám všechny

Jo, už jsi mi odpověděl. Dík. Tak něco jen z klasiků přesunout na červen, ale to zas jezdci něco jedou vícekrát, takže to je asi stejně k nedořešení. :-(

137

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  Tak jak to píšeš to nejde stihnout. Jak jsem psal ten závodní den na TT je něco okolo 7 hodin. Když si vezmeš tak jeden trénink trvá do 13.00. I kdyby se začlo závodit v 1 tak jezdit někdy do 8 je nesmysl. A ještě by si jezdcům sebral celej druhej trénink to by  se jim asi nelíbilo

138

Re: Tak vítám všechny

Tomy: To nejde o vydržení, mě klasici baví, když závodí ostře, ale vadí mi, že jsou sloučený 125 a 250 a že jsou limitovaný počtem kol, že 45 km je strašně málo.

139

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  No mě by se nejvíc líbila varianta 3 závodních víkendů. 1. Ostrý zatáčky  2. Klasická TT  a 3. Ostrý klasici i třeba se sidecarama. Ale to je taky nereálný. protože to by se asi hořičáci zbláznili. Mezi obyvateli Hořic závody nejsou moc populární. Ale předstáva by to byla pěkná

140

Re: Tak vítám všechny

Myslím ty soudobé.

141

Re: Tak vítám všechny

Tomy: Já se občanům ani nedivím, jsem fanda motorek a co se děje u nás (Železný Brod...u motorkářů taky jako ilegální závod Iron Brod), to je tak, že i jako fanda jsem proti motorkářům, protože máš strach i vyjet po té silnici. Myslím, že motorky díky mentálům, co lítaj na normální silnici 200 a jezdí i v protisměru, tak pak nikdo nebude mít pochopení pro závody kdekoliv. To podle mě může být i konec přírodních okruhů. :-(

142

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  Klasici závoděj ostře i o TT. 90% jezdců jede stejný tempo jak o zatáčkách tak o TT. Zase je lepší sloučit tyhle 2 třídy než aby bylo na roštu 15 jezdců. A ty kola. Myslím, že přidat by se mohli max. 2. protože pak by i kvůli únavě bylo větší riziko pádu.

143

Re: Tak vítám všechny

2 kola navíc v každé třídě by byla paráda.

144

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  Konec přírodních okruhů snad ne. Každej rok se jejich počet zvyšuje. Hlavně ať se nestane žádná vážná nehoda a jsou peníze. Když bude všechno probíhat hladce myslím, že přírodní okruhy maj dlouhou budoucnost

145

Re: Tak vítám všechny

Ondřej  No letos se asi přidávat nebude. Co jsem slyšel jede se jako loni ale na 100% to nevím

146

Re: Tak vítám všechny

Tomy: To nevadí, zatím stačí když se o tom bude uvažovat. Já budu do Hořic jezdit dokud se jezdit budou a neovlivní to nic. Pro mě to je největší svátek v roce. Jen jde o nějaké rovnoměrnější uspořádání.

147

Re: Tak vítám všechny

Ondřej No už to tady psal Larry. Každej spokojenej bejt nemůže. Já nevím jsetli se o tom bude uvažovat. Jsem obyčejnej traťák a nerozhoduju o tom. To s těma 2. kolama byl jen můj názor. Ale uvidíme třeba se někdy dočkáš.

148

Re: Tak vítám všechny

Demon- nebudeš náhodou v sobotu po poledni v kempu,jestli ano,tak si dáme pivko.Chci se tam kouknout,třeba nějaký kluci přijedou z Dobrý vody ze školení nasát atmosféru,když se nám to tak blíží ahoj

149

Re: Tak vítám všechny

Tak teď jsem to zkonzultoval a jedu. Co tam bude za školení ?

Take It Easy !!!

150

Re: Tak vítám všechny

to je školení jezdců,nic pro nás.Je to opravdu jen pro ně.