Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

1

(4 odpovědí, posláno do AUTOKEMP HOŘICE)

I. veřejný vševestavbový slet Čech, Moravy a Slezska
23. - 25. 10. 2009

více info zde

2

(4 odpovědí, posláno do AUTOKEMP HOŘICE)

VEPŘOVÉ HODY
Od čtvrtka 22.10.2009 od 11:00
Čepovat se bude Svijanská 13° kvasnicová, Plzeň 12° a Budvar 10°

Prodej možný i přes ulici

Prodej moravských vín a pravého bílého i červeného burčáku

3

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Pavle, už ti to napsal dj, ale musím to zopakovat..........s těmi politiky.........ty si asi vůbec neuvědomuješ, že kdyby nebylo těchto politiků, tak se třeba závody v Hořicích ani nejedou. Ono se to lehce kritizuje, ale chce na to koukat ze všech stránek věci.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

4

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

RV napsal:

Teď mi přišla tisková zpráva z Brna ohledně kalendáře na rok 2009 na termín 21.-24.5.09 je nápsán Memoriál Jaroslava Huleše Mistrovství ČR motocyklů a UEM Alpe Adria Championship tak bude nutné  termín změnit,protože by  zde nikdo  nebyl .TZ mohu přeposlat

O tom, že se na předběžně nahlášený termín jede Alpe Adria v Brně se ví a řeší se jaký dát jiný termín. Je to totiž celkem složité.
Oba po tomto následující víkendy se jede TT of Man tudíž bysme přisli o jezdce z Irska. Víkend před je v Hořicích pouť což, je další velký problém.

5

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

tohle, co tady pavel50 píše zase svědčí jenom o tom, že vůbec netuší, co to je pořádat závody. Ono opravdu, když je 1,5 hodiny na ranní přípravu, tak to je docela tak tak. Takže při tomto harmonogramu Pavla50 by jsme na trati museli být minimálně o půl hodiny dřív.

6

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Chtěl bych jenom poznamenat k těm jezdcům s mizernou kodnicí. Mluvil jsem s mnoha jezdci a ti řekli, že na Hořice je naprosté maximum 12 kol protože většinou už kolem 7. kola nemůžou na ruce.
Jenom pro představu jak to v Hořicích vypadá za řidítkama a ne u stánku s pivem.

7

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

to Pavel50. K tomu rozhlasu! Je zajímavé, že jezdíte do Hořic na závody 45 let a teprve letos vám připadal rozhlas tak strašný. Nevím sice jak dlouho v Hořicích ozvučuje AMK Holice ale já ani nikoho jiného nepamatuji.
To samé s komentátorem! Pan Mifek sice není kdoví jak dobrý komentátor ale alespoň  trochu ví, o čem mluví. Narozdíl od nějakých komentátorů, kteří komentují např. v televizi.


A nedivte se Larrymu! Když po veškeré té energii, kterou do závodů vložil mu nějakej pan Pavel50 napíše co všechno je na h...o. Ono to člověka docela naštve.

Jak už jsem psal. Jsem si jistý, že kdyby stál Larry proti vám a koukal se vám do očí tak budete zticha a ještě ho možná budete plácat po rameni jak byli ty závody skvělý.

Nakonec! Ti jezdci, kteří si přišli stěžovat hned po ukončení závodů byli asi 2!!!!!!!! Jinak všichni si akorát tak brumlali pod vousy. Tak sakra, když se mi něco nelíbí tak to řeknu a neřešim to týden po závodech přes internet.

A takhle je to se vším. Vy vidíte jen to špatný!

8

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Všichni zde kritizujete zrušení posledních dvou závodů. Neříkám, že s tímto rozhodnutím úplně souhlasím ale na druhou stranu, kdyby se při posledních a podotýkám velmi rychlých třídách někomu něco stalo tak by zase byli hořičáci ty nejhorší a všichni by řikali "Sou to čů..ci, proč to nezrušily" a podobný keci. Takže ono lidem, obzvlášť těm, kteří umí jen kritizovat se jen tak nezavděčíte.

A nakonec bych chtěl komentovat kritiku jezdců. Ono takhle přes internet je každý frajer, ale když to má říct do očí tak nic neřekne. Takže ať si to přeberou sami.

9

(18 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Tak to je chlapci taky povedené!!!!!

No k té organizaci v Radvanicích bych chtěl napsat, ne, že to tam pořádá pár nadšenců ale jen jeden......Aleš Vochoč. Samozřejmě by to bez pár lidí kteří mu pomáhali nezvlád, ale všechny měl pod palcem on....téměř všechno řídíl sám. Sice jsem shledal taky určité nedostatky ale před Vochočem klobouk dolů.......