1

(21 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Jo , tohle se čte jedním dechem a na konci nevíš co si myslet.Já jen chci říct že děkuji za to že jsem tenkrát v sobotu o tom daném tréninku stál nad Nálevkou a viděl ten průlet cikánkou a Nálevkovou zatáčkou.........na to se prostě nikdy nezapomíná. Vinci , dík za ten ohromný zážitek!!!Není jediná návštěva v Jablonci aby jsme na tebe s Pepou a Miloškem nevzpoměli......Hodně štěstí a snad brzy čau

Přejeme brzké uzdravení a návrat do sedla moto!!! Good Luck !!!

Denis.91: To není Volis ale Jirka Šubr na Honda 600RR,ale oba jsou takovej jeden team z L.Bělohrad.Na to že měl Jiřik kotník jako medvědí tlapu z pádu v Brně tak jel pěknou palbu.
Jinak co se týče 45.ročníku tak jak už bylo několikrát napsáno SUPER,BOMBA prostě NÁŘEZ!!!Počásko předplacený na jedničku,divácká kulisa byla super a souboje na trati prostě FAMÓZNÍ!!!
Každý zajel krásný závod a všem patří obrovský dík za ty nádherný zážitky.A čermoň z draždičem,ještě teď mi jezdí mráz po zádech když si na to vzpomenu!!!2:19 to je STRAŠNÁ KUDLA!!!Fantazie pánové!!!Smekám pánové a díky za tenhle zážitek.

4

(158 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Ahoj všichni nadšenci toho krásného sportu.Konečně si máme kde pokecat.I když my domácí to máme trochu jednoduší.Fajn počin tohle fórum , doufám že nás zde bude víc a víc.Tak zatím a když tak na zatáčkách ahoj.