1

(95 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

no tak to nekomentuj a zmiz

2

(95 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

pro lulu - bacha na něj, taky už se ti klepou kolena jako mě?? Aby nás ještě nehnal k soudu.  :-D :-D

3

(95 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

ale ale, už nám vyhrožuješ právníkem?? nj už se celá klepu. A co se týče těch lidí co to zkoušeli, to jsi na ně ukázal ty svoje "svaly" a oni se lekli a utekli co?? Tak na to ti vážně neskočím. Seš vážně ubožák!!!

4

(95 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Pavle50 - laskavě už opravdu "drž hubu", nechápu, že i v takovéhle situaci dokážeš rejpat. Ty vážně neumíš asi nic jiného. Jak tady mluvíš o těch výsledcích, tak opravdu jenom tobě asi vadí to anulování, myslím si, že jezdcům to zas až tak nevadí, když vědí co se tu stalo za tragédii. Nejlepší by bylo, kdyby ty sám jsi sem přestal psát příspěvky, nebo se opravdu jednou stane, že někdo vypátrá kdo jsi a kde jsi a poupráví ti úsměv. Doufám, že to bude brzo!! Pro mě a myslím si, že i pro pár ostatních jsi nechutná svině!!!!


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

5

(95 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

ano byla první

kwak napsal:

Ještě bych se chtěla zeptat? : Spychala Sabine zkončila opravdu první........

6

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Jakási Kačule akorát napsala, že mě inteligence některých lidí vcelku udivuje. A že by tě naštvalo slovo inteligence, a nebo to byl ten dříve zmiňovaný idiot??? A že nevím, co znamená inteligence??? Hm, tak to jsem ráda, že zrovna ty víš, jak moc toho vím já! Jo a ještě by mě zajímalo od kolika let, dle tebe je člověk dospělý???

7

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Inteligence některých lidí mě opravdu dostává, i když tady asi nejde mluvit o inteligenci, že ano? big_smile

8

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Jak Tomy tak i lulu maté pravdu, ale to on nevidí, berte to raději s nadhledem i když to nejde, nasrat vás může jenom inteligent a né takovej idiot jako je on.

9

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Jaký pivo??? My traťáci jsem po skončení závodů, jeli uklízet. Ale to tobě už je jedno, ty už jsi byl určitě na cestě domů. To já jsem se dostala domů až skoro v deset. Ale ty tohle nevidíš, takže tě to nezájímá a stále tady budeš kecat tu svoji "pravdu". Už se jdi vážně bodnout, tady na to není nikdo zvědavej, jediný co ty dokážeš je opravdu jenom rejpat. Ještě by mě taky docela zajímalo, jestli si vyskakuješ jenom tady a nebo i na jiných okruzích?

10

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Pavle50 ty jsi opravdu nechutný ubožák, který neumí nic jinýho než jenom rejpat a kritizovat. Pokud se ti něco nelíbí pořádej si vlastní závody a dělej si to jak chceš a nás nech konečně napokoji.

11

(158 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Pavel50: Bych Tě docela chtěla vidět, kdyby jsi po skoro týdenní přípravě trati, dvou docela vyčerpávajících dnech na trati, pak měl jít ještě uklízet, už takhle se uklízí do noci. Všichni pak musí v pondělí do práce. Stále řešíš prodloužení závodů ale ty jsi pouze a jenom divák, který se přijede na sobotu a na neděli podívat a pak prostě jenom odjede zase domů. Ale vůbec už nevidíš, jaká těžká práce za tím vším je, kolik lidí musí dřít do úmoru. Jen si tu stále na něco stěžuješ a to je dosti otravný!!

12

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Když to tu tak čtu o těch Radvanicích, tak mají všici pravdu, když jsme tam přijeli minimálně půlka trati nebyla vůbec postavená, všechno to doháněli v noci a ráno před závodama. Dokonce sme nedostali jako traťáci vůbec žádný označení, takže policisté se nás stále dokola ptali co tam děláme a tak. Celkově to byla docela katastrofa, vůbec sme nevěděli jaká kubatůra jede a spustu dalších věcí. Kdyby se tam nevezli prapory z Hořic tak nevím jak by to dopadlo, bylo jich málo a to si ještě museli schánět větve aby mohli vůbec mávat. A ještě to dohadování v neděli, při posledních dvouch kubatůrách kdy probíhala docela silná bouřka, všude tekla voda skoro proudem ale oni stejně chtěli jezdce pustit, všichni traťáci se s nima hádali, že je to nesmysl tak naštěstí od toho ustoupili. Jedním slovem "KATASTROFA"