1

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Je mozne ze Kalina mel jen proste smulu nebo meli zdravotnici jinou praci.. mam pocit ze o zatacku dal byl dalsi pad.. To uz je jedno.. zas tak vazne to nebylo a o zivot neslo.. proto bych chtel poprosit zanechme debaty o zdravotnikach a jejich sluzbach..

P.S. Doufam ze sem potom napisete kde ten pomnik teda bude rad bych tam taky aspon zapalil svicku..

S pozdravem Tomas

2

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Demon3: Ok.. rikam ze nevim jak to ted o vikendu bylo ale pri rychlych Horicich to bylo ponekud jinak ze ta sanitka dojela skutecne asi 15 minut po nehode..

Jinak neberte to jako rypani nebo tak neco.. je to spis takove upozorneni..

3

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Harlejicek: Ta narazka byla jen pro to ze sis z toho postu vytahl jen to co si chtel a nevsimal si toho druheho.. pokud se te to dotklo tak se omlouvam..

Larry: Jezdec #73 Karel Kalina trida Klasik do 175 ccm bylo to v prvnim useku v druhe zatacce za cilem byl tam potok vody prez silnici a podjelo mu predni kolo.. lezel asi 15 minut na zemi oblicejem dolu do svahu (z kopce dolu) takze mu vlastne tekla krev do hlavy.. kdyz se chtel zvednout tak mu rekli ze ma zustat lezet ze za chvilku dojede sanitka... ja uz mel vzitou motorku (odvozovym vozem mi ji dovezli) a teprve kolem me projela sanitka ktera jela pro nej.. Dale zadne informace o jeho stavu a nakonec asi po 2 hodinach nam volal z vypujceneho mobilu od nejake sestricky z horicke nemocnice aby nam rekl co se stalo a jak je na tom.. navic mel nastiple upinky na pateri, v nemocnici mu rekli ze ma jednu.. u nas po vysetreni zjistili ze dve.. kdyby v ten moment kdy tam jen tak lezel a cekal na tu sanitku mel nejake vnitrni krvaceni tak mu mohlo jit i o zivot.. asi tak.. jinak do horic na zavody prijedu velmi rad, libi se mi tam.. toto je jedina vec ktera mi vadi. Mimochodem na TT jel uz s lehce zahojenou pateri a rikal ze se to dalo jen ze ho vsechno boli.. tentokrat jel pouze na side...

EDIT: Stalo se to v predposlednim kole

4

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Harlejicek: Umis cist?? rikam ze sem osobne byl u toho kdy sanitka dojela na zatackach az po safetycaru a po sbernem voze.. kup si bryle...

5

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Suzuki.Veruš: Je jedno co sem cetl nebo co tam bylo.. fakt je ze na zatackach byť tam bylo 6 sanitek tak na ni stryc cekal stejne az po odjeti safetycaru.. ja uz mel jeho rozbitou motorku v rukach kdy ji dovezl ten sberny vuz a teprve sem videl sanitku jak projizdela okolo me.. bo to bylo v 2. zatacce tak sem ji videl z cilove rovinky...

dj: Tak potom pro takoveto nerespektovani je cerny prapor.. a pokud vim tak tim ze se nekam prihlasi potvrzuji ze jsou seznameni se startovnimi propozicemi kde je napsane co ktery prapor znamena.. pri nerespektovani techto veci se vylucuje ze zavodu (/treninku)... popripade se tresta snizenim celkoveho poctu bodu ci vyloucenim z cele sezony...neznalost zakona neomlouva a pravidla by mela platit pro vsechny..

mimochodem slysel jsem ze prej v sobotu v treninku delal na side nekdo po dojedu machrovinky a spolujezdec vyletel ven i se side a ridicem a udajne mel spolujezdec zapadly jazyk a sletela mu helma.. nevite o tom neco?

6

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

S dovolenim sem taky neco postnu.. Do Horic jezdim velmi rad bohuzel zrovna tento CTT jsem vynechal ale na zatackach sem byl.. chtel jsem jen poukazat na slabou aktivitu zahrane sluzby kdy sem cetl ze nejaka holka se na to divala a ze sanitka k mistu prijela az po dojedi zavodu a odjeti safety caru.. ze za nedalekou doktorkou pribehl nejaky poradatel a rikal ji o tom a ze chvilku stala venku a pak si sedla do sanitky a pak teprve vyjeli asi po 7 minutach po teto tragedii.. kdyz se bojuje o zivot tak je kazda vterina cenna.. ono prece se da mavnout bilim praporem a vyjet i pred safety carem.. tuto zkusenost jsem nabil i pri zatackach kdyz muj stryc spadl a zustal lezet na svahu.. take chybeli 2 kola do cile a cekal az odjeli zbytek zavodu, odjel safetycar, dojela dodavka s nalozenyma motorkama a teprve pak jsem videl jak jede sanitka pro nej... IMHO kdyby to bylo rychlejsi nic by se nestalo.. stryc na tom nastesti nebyl tak spatne takze to az tak moc nevadilo.. ale u nasich oblibencu Zachovalovych by to mozna cenu melo.. nevim tezko rict.. Nevim jak by to zdravotni zvladli chlapci z jinama ale treba ve Starem Meste je po okruhu asi 6 sanitek a pokud vim tak na zatackach byly 3.. (mozna sem nejake vynechal ale urcite je tam vic moznosti kde stat oproti St.Mestu)

Cest jejich pamatce.. Nikdy nezapomeneme R.I.P
Mimochodem nezapomente na cerne prouzky na vasich motorkach..

Rad prijedu opet za rok se podivat.. Tomas