1

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

to wusa: dlužím omluvu - Victor Gilmore měl trochu popletené termíny, takže si myslel a celou dobu mi tvrdil, že víkend 22.-23.5 se mu nehodí, ale jak jsi napsal - tento víkend mají volno, takže se mu to hodí:) Jsem s ním opravdu ve spojení, takže tu píšu jen to, co mi sám Victor řekne, ale jak vidíme - "i mistr tesař se občas utne"..., takže se ještě jednou omlouvám!:)
                                                                                                                             Petra Kulhánková

2

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

to wusa: Se slovy - "jista ucast Victora Gilmora pro rok 2009 bych byla opatrnejsi"! V utery jsem s Victorem totiz mluvila a rikal, ze pokud se termin letosnich zavodu nezmeni a zustane tak, jak je prozatim naplanovano, tak se s Victorem bohuzel neuvidime! Moc by si pral prijet, nebot se mu u nas v Horicich opravdu moc libilo a jeho touha po vitezstvi na nasem okruhu je opravdu velika, ale jak rikam, pokud termin zustane, tak nas nenavstivi!!!  S pozdravem, Petra Kulhankova

3

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

Takže, dnešní info zní - Victor Gilmore je stále v nemocnici na ostrově Man. Ve středu večer, tedy zítra, by ho měli přemístit do nemocnice v Belfastu, kde by měl také podstoupit již zmiňovanou operaci kotníku.

4

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

to wusa: neříkám, že jsem na foru každý den, ale čas od času sem zavítám a pěkně si počtu, co je nového:) musím říct, že tě neznám, jediné co vím je, že jsi bratr Larryho (doufám, že to říkám správně:) a z toho co píšeš jsem pochopila, že jsi v kontaktu s Victorem a jeho teamem, takže jsem to čekala, že se k tomu "pouze" zlomenému kotníku ještě vrátíš a poupravíš:) Dnes mi psal jeden z jeho mechaniků - Phil, Victor má dokonce zlámanou i patu, takže ta jeho nožička je teda pěkně rozbitá...
jinak moc pěkné počteníčko, zážitky máš parádní:)! Těšila jsem se, jak vám sem taky písnu zážitky z cest, v úterý jsem měla odlétat za Victorem a shlédnout např. Kell's road race..,ale návštěvu jsem vzhledem k Victorově stavu musela odložit. Nevadí, hlavní je, aby se nám dal Victor co nejdříve dohromady!:)

5

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

Dovolím si poupravit zprávu o Victorovi Gilmorovi - právě jsem v kontaktu s jeho manželkou, takže to jsou informace spolehlivé. Victor mel vcera opravdu nehodu, ale bohužel to neni jen zlomený kotník. Zprava o jeho stavu zni - Victor is in hospital after a crash yesterday and is not very well at the minute. He will be okay but they have to do an operation and he will be in a cast for some time and in a lot of pain. He is full of drugs for the pain right now. Takže zase tak ok není, ale věřme, že brzo bude! Lindsey mi slibila, že mě bude pruběžně informovat o Victorově stavu, takže vám dám určo vědět:) Moc jsem ho za vas za všechny pozdravovala a samozřejmě popřála brzské uzdravení!

Velice mě ovšem mrzí zpráva o Ondrovi...Upřímnou soustrast celé jeho rodině
Petra