Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

26

(5 odpovědí, posláno do AUTOMOTO KLUB V AČR HOŘICE)

momitzi napsal:

tohle video musím také pochválit. Nemáte už náhodou sérii fotek z posledního závodu?


video 2013 už tady visí


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

27

(27 odpovědí, posláno do DISKUZE NA VOLNÉ TÉMA)

momitzi napsal:

chtěla jsem se zeptat. Protože jsem vášnivá neprofi fotografka, potřebovala bych radu. Chci si upravit pár hezkých fotek ze závodů a nenašla jsem žádné jednoduché tutoriály pro úpravu jenom tyhle v sekci blogu. A jsou dost těžké. Nevíte o nějakých jednodušších. sad



normal v power pointu
doostřit, vyříznou, upravit barvy

28

(11 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

300 ZGH 2013

29

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

OFIKO STARTOVKA 300 ZGH 2013

http://www.amkhorice.cz/cz/zavody/300-z … i-listina/

30

(11 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

pár videí na věčnou památku





HISTORY VIDEO


300 ZGH 2011


ČTT 2010


INDI 23


300 ZGH 2012



ČTT Hořice


300 ZGH fotogalerie


300 ZGH fotogalerie


CZECH ROAD RACING


300 ZGH 2011 foto


300 ZGH riders


300 ZGH fotogalerie



300 zatáček 2012 part 1



300 zatáček 2012 part 2



300 zatáček 2012 part 3


300 ZGH 2012 fotogalerie


300 zatáček forever



300 zatáček circuit


Olda Podlipný


FROHBURG  2012


HOŘICE roadracing town



Hořice 300 ZGH + ČTT

31

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

volně přeložená tisková zpráva od M.Pearsona

Jezdec Michael Pearson z Lisburnu, potvrdil, že se zúčastní závodů v Hořicích v České republice poté, co  jeho promoter Hotties souhlasí  s účastí v závodě, o víkendu 18/19 května 2013
.
Pearson, který poprvé navštívil Hořice Road Racing  v roce 2010, kde  při svém debutu zvítězil v Supersport 600 a dojel ve finále na druhém místě ve třídě Superbike, se poprvé na akci zúčastní  ve třech třídách - Superbike, Supersport a Supertwins .

Další Supersport 600 závod vyhrál v roce 2011, a následně, Superbike a Supersport double v roce 2012. Pearson bude letos v Hořicích mít plnou podporu  Hotties Thermal Racing a Rod Lee Racing .

Michael Pearson: "Jsem rád, že se vracím do Hořic . Je to místo, které jsem si zamiloval při první návštěvě. Moc se těšíme na návrat do Hořic s Hotties Road Racing a Rod Lee Racing. Bude to poprvé, co pojedu třídu Supertwins v Hořicích, a to bude skvělé dostat Rod Lee Kawasaki ER 6 na akci. Máme Tandragee tento víkend a pak všechno bude směřovat  návrat do České republiky. Bude to rušný měsíc, ale je hezké mít možnost vrátit se do Hořic na jeden z mých oblíbených okruhů ".

Willis Marshall: (MPPR) "Tým je velmi rád, že se vrací do České republiky a do Hořic i v roce 2013 poté, co to vypadalo, že se nezúčastní akce v letošním roce. Je to úžasná akce s velmi vášnivým   druhem fanoušků a velmi odborně organizovanou skupinou lidí, kteří připravují tuto událost. Michael sám ví, že. Hořice je velká událost a také velmi jedinečná. Moc se těšíme na návrat do Hořic a na přátelská setkání. "

32

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Padne na Zatáčkách nový traťový rekord?

Je na něj, jak se říká, zaděláno. V sedmi vypsaných kubaturách, je přihlášených 212 jezdců.
Prolistujme startovní listinu a tipujme favority na čelní umístění.

Sportproduction 125,zde je tolik přihlášených, že do nedělního závodu se nepostaví všichni,co budou v sobotu trenovat. Tato třída, vždy slibuje zajímavou podívanou, protože jezdecké pole je hodně vyrovnané. Nicméně můžeme tipovat na čelní umístění Petra Koláře z Třebihoště, Radka Lamicha, Radka Chlíbka, či Olina Hanáka nebo Martina Turnu. Jak bývá obvyklé, tak nejvíce jezdců v této třídě , je domácích, tedy přímo z Hořic. Takže Hořická Company bude téměř v plné sestavě. 

Spojený závod GP125cc a GP250cc, bude mít také plný rošt. Ve stopětadvacítkách, se můžeme  opět těšit na souboj hořického Oldřicha Podlipného a Patrika Koláře . Za naše barvy nastoupí i Novosád, nebo další hořčák  Jan Novotný. Do Hořic se vrací po pauze i Lukáš Rážek, bývalý mistr republiky. Největší soupeři našich budou Lohse, Steege a Grämer z Německa, dále pak Eder z Rakouska, Larsson ze Švédska, nebo Loic z Francie.

Dvěstěpadesátky mají velkého favorita, v německém pilotovi Wolfi Schusterovi.  Z  Finska opět přijede Korhonen, Hartmann z Francie, nebo Tennstadt z Německa. Z našich budou hájit barvy např. Pavel Navrátil, Víťa Hatan ,či Michal Savinkov z Hořic.

Spojený závod pojedou i Supermona a třída Twin. Supermona známe, tam se dle očekávání odehraje souboj o vítězství mezi Liborem Kamenickým a Johannesem Kehrerem. Věříme , že uspěje i nestárnoucí Karel Kalina.Třída Twin, je třída, která pojede v Hořicích poprvé. Tam je velkým favoritem náš Michal Indi Dokoupil a ten jistě svede tvrdý boj s Michaelem Pearsonem z Anglie. Na startu uvidíme i dvě dámy, jmenovitě Any Svobodovou a přítelkyni Indiho, Veroniku Hankocyovou. Mezi startujícími bude i Jan Volák z Lázní Bělohrad.

Závod šestek, tedy motocyklů o objemu 600cc, bude mít jako všechny závody plný startovní rošt. Uvidíme kompletní českou road racingovou špičku?Michal Indi Dokoupil,Kamil Holan, Petr Bičiště, Olin Hanák, Petr Homola, Josef Duchaň, Martin Holoubek,či Marek Červený, nebo Petr Zrzavý a Michal Salač junior. Věřme, že některý z nich vystoupí na podium a udělá tak radost hořickým fanouškům. Naši to jednoduché ale mít nebudou. Na startu bude už náš dobrý známý , velmi rychlý Michael Pearson. Hořice si oblíbil i Frotscher z Německa,který u nás jeleni poprvé. Na šestce pojede i Schuster , který v Hořicích vyhrává třídu 250cc. Na startu bude několik nových jezdců ze zahraničí, např.Gattardi z Itálie, Benderle, Rotter či Fichtenbauer z Rakouska, nebo Rejnäs ze Švédska.

No a litrová třída, tam budeme svědky závodu nevídaného. Stačí napsat dvě jména Didier Grams a Michael Pearson. Didi Grams je nejlepším evropským jezdcem na přírodních okruzích. Prakticky kam v Evropě přijede, tam vyhrává. A proti němu se postaví jezdec tvrdé ostrovní školy Michael Pearson. Sledovat jejich souboje budeme asi s otevřenou pusou. Český prapor do boje ponesou naši borci v čele s Kamilem Holanem,  Petrem Zrzavým, Markem Červeným, Víťou Bicanem, Petrem Bičištěm, či Petrem Homolou,nebo možná tzv. černým koněm závodu Mirkem Pažitným.
Těšíme se i na comeback Michala Salače seniora. 

Časový harmonogram:
Sobota 18.5.2013, bude věnovaná tréninkům všech tříd a to dopoledním a odpoledním programem.
Trenovat začneme již v 8:40h , předpokládaný konec  treninků je plánován na 17:30h.

Neděle 19.5.2013 , začne tzv. warm-upy, tedy krátkými treninky , aby jezdci měli ještě možnost doladit své stroje. Warm-upy  skončí v 10:35h. Pak následuje slavnostní zahájení.
No a pak se půjde už tvrdě na věc. Start prvního závodu je v 11:45h.

Další info pro diváky:
Závodní trať bude pro běžný provoz uzavřena již v 7:00 hodin a to platí pro oba dny.
Doporučuji nevynechat sobotní treninky, protože uvidíte všechny jezdce hned dvakrát a zcela jistě všichni pojedou na plno, aby si vyjeli co nejlepší místo na startovním roštu pro nedělní závod.
Pokud se i tak  chystáte jen na neděli, tak chci upozornit, že jeden ze stěžejních závodů nedělního programu,  se pojede v pořadí hned jako druhý, tak si jej nenechte ujít. Samozřejmě, že bude možné po zakoupení patřičné vstupenky jít i do parkoviště závodních strojů.

Na vaši účast se těší pořadatelé z Hořic a na vaši podporu se těší všichni jezdci.

33

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)




34

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

nesmutnit chlapci

včera se ozvali od Mr.36

a řekli že posílají přihlášky

takže zřejmě dojde k mega souboji mezi Pearsnem a Gramsem
tedy souboj dvou RR škol

a do toho naši specialisti český RR školy

Grams přihlášený už je

teď počkáme na přihlášky od Pearsona
a uvidíme zda pojede ve dvou nebo třech třídách

35

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Uzávěrka přihlášek na 300 ZGH se rychle blíží, ale už dnešní náhled slibuje , že bychom měli vidět vyrovnaný a napínavý závody. 

Dvackových dakšnů je jak much a samý známý firmy. Petr Kolář půjde za vítězstvím, ale Radek Lamich mu to jistě nedá jen tak. Radek Chleba + Olin Hanák + Kuba Vojtíšek, jsou další adepti na bednu, doufejme že Olin motorku stihne dát dohromady. Hořice Boys s Márou Zimou a Hornou a Jirkou Karlem Kubištou nebo Komárem Savinkovem.
Nějak jsem nenašel Šuliho. Naopak jsem našel Lekouše, coby nováčka v týhle kubatuře, pojedou Sedlové a junior už ukázal , že pomyslný jablko nepadlo daleko od stromu. Chybět ani nebude pět kocourů Petridas Čadek, Aleš 555, Langoš, Mates a LaB 666. Ti dokáží na sebe vždycky něčím upozornit, i když to nebude zrovna umístěním . Pojede Ladin Němec, kterej nám hodně pomáhá jako externí IT.

Dvackový GP to bude asi jako obvykle?Paťas Kolář, lokal matador Olánek a Steffen Grämer. Ten má z Hořic už hromadu věnců, ale ten zlatej mu pořád chybí. Možná takovej korunní princ, jako kdysi v pětistovkách Rudi Zeller. A co Mates na dváce??!!  No sem zvědavej. Eder by měl mít KTM po Kalliovi, určitě ne čistokrevnou továrnu, ale asi mu to pojede. Startovat bude u Hurvajs Steege, sympaťák Rene Lohse. Z našich ještě zmíním Jirku Kopala, asi jedinýho policajta závodníka. No a v poli budou asi trošku překážet  Heinrich a Mosleitner, ale ty už dobře známe. Zatím mi chybí jméno domácího Honzy Novotného.

250 CRR a GP?chci věřit tomu, že CRR nám dají vzpomenout alespoň svým vzhledem na starý dobrý dvoutaktní časy. Doufám, že jejich piloti vědí , do čeho jdou a že jsou úseky na Zatáčkách, kde si budou muset zatraceně dávat pozor , aby nepřekáželi rychlejm gepečkám. Tam se očekává vítězství Wolfiho, nechybí ani jeho segra Naty a Tuukka z Finska. Pan Tennstadt si po několika letech přijede zazávodit mimo jiný i s Víťou Hatanem, se kterým v devadesátých letech sváděl tuhé boje ve 250cc. Jsem zvědav, co vytáhne za motorku Komár Savinkov. I Roman Pirkl by mohl na bednu dosáhnout.

Mona + Twiny?v monech to bude obvyklé, tedy hlavně souboj Kehrer a Kamenický. Bednu bych přál Honzovi Pavlíčkovi, který je sice nenápadnej, ale jezdí dost dobře, na čelní umístění myslí i Jančík, Hatan nebo Lefan. Startovat bude i potomek Mirka Medka, bývalého půllitráka.Ve twinech se čeká úspěch Indiana. Twiny si ale pořídili i další zkušení, jako Lefan, Hanzalík, Kotlant, Volák, Cabuk?

Šestky ?no tam je zaděláno na dobrej závod   ?naše kompletní road racingová špička je na startu, mnozí kluci mají na letošek nabroušeno, naladíno tak uvidíme. Očekávám vyrovnanej závod. Myslím prvních 15 lidí pojede s malými rozestupy. Možná se bude taktizovat, někdo to napálí hned od startu?někdo bude tempo stupňovat ke konci závodu?no uvidíme?pravdou je, že kluci jako Pedro Homola, Kimura Bičiště, Olin Hanák, Alda Nechvátal,Pepi Duchaň, Miša Vecko, Marťas Holoubek, RiČi Sedlák, kluci z Orange Boys, udělali za poslední roky velkej krok dopředu?.někteří si zkusili závody na Ostrovech, další pak třeba ve Frohburgu.

K těmo ?mladejm? jedou starý pažby, jako Mára Červený, Indian 23, Corpse 33, nevyzpytatelný Mirouš Pažitka, naše stalice Kamča Holan, nebo jak pojede Jirka Klejch se šestkou a černým koněm zůstává Patrik Vosty?.po pauze vracející se Henry Pokorný, Zdenál Sedlák?loni se asi Frotscherovi tak u nás zalíbilo, že od radosti upadl, ale letos je tady zase?nechybí inventář K.P.Domke, jinak majitel pohřebnictví, budeme zvědavi co Wolfi Schuster na šestce?a co novicové Rotter, Fichtenbauer, Benderle, nebo taloš Gattardi?někteří z nich mají zkušenosti z Climbhills, tedy závodů do vrchu motocyklů?.no , myslím zajímavý menu

Litry?Víťa Bíca už naladil svýho bavoráka, pojede i Pastor, kterej jel loni poprvé a napsal krásnou zpověď jejíž část bude i v programu?Liberečáky budou reprezentovat Pažitka a Alda ? Pažitka myslím je černým koněm litrový třídy?Kamča 74 bude chtít už automaticky věnec?.ten by si už zasloužil i Mrtvola, kterej je obzvlášť v litrech silnej, dobrej výkon čekám od Leoš Hlaváčka, Pedra Homoly, Romana Skoupého a Kimury Bičištěho?.Mareček 45 pojede svou oblíbenou třídu, pojede i Suchoš a Radek Kubišta?nebudou chybět téměř legendární postavy Boho Šaroch a Holik Holanec?.bratři Mylivečkové?no a když se mezi na zamíchá Didi Grams, tak nám tenhle závod bude taky chutnat

Na startu uvidíme i ženský zadky a to hned čtyři  , ano pánové, hned čtyři a to i několikrát. Ať už Any Svobodová, či Terka Poláková, nebo už vyzrálejší Zdeňka Kučerová a 123 Veronika. Doufám budou vaše objektivy páni fotografové jen cvakat?

36

(1 odpovědí, posláno do IN MEMORIAM)

zemřel dlouholetý a zakládající člen AMKHořice
Alois Halíř...nedožitých 91 roků
pohřeb 2.5.2013 v 11h v Hořicích na Gothardě

Lojzo děkujeme za práci pro Zatáčky

37

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Franck...your e-mail??

38

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Hi Franck it's super that you will start this year in Hořice. Our track is challenging. one round has 26 corners and elevation of 90 meters. 20,000 spectators, super original atmosphere. here on the forum is a video and photo so you know what awaits you in Hořice. We are looking forward to you on another rider from France tongue


http://www.amkhorice.cz/forum/forum2-30 … havla.html


and next my privat webistes
www.czechracing.cz

39

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

http://img402.imageshack.us/img402/3218/plabar2013e1.jpg

40

(0 odpovědí, posláno do CZECH TEAMS - RIDERS)

otevři tyto websites

http://www.czechracing.cz/


a pak roluj a velvo se ti objeví odkaz

Czech riders - Czech teams

a tam si vyber a prohlížej

41

(2 odpovědí, posláno do CZECH TEAMS - RIDERS)

43

(1 odpovědí, posláno do IN MEMORIAM)

zemřel jeden z nejstraších členů AMK
Jarda nejčastěji sloužil na startovací věži
dožil se požehnaného věku
čest jeho pmatáce

44

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

45

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

http://img803.imageshack.us/img803/9008/plakatkor3.jpg

46

(1 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)



47

(17 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

http://img846.imageshack.us/img846/3033/dsc00766gm.jpg

http://img546.imageshack.us/img546/198/dsc00768f.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/1027/dsc00769n.jpg
návod jak jet Hořice

http://img33.imageshack.us/img33/2897/dsc00771tf.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/441/dsc00772iq.jpg

http://img818.imageshack.us/img818/9772/dsc00774b.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/7194/dsc00775hj.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/9787/dsc00778f.jpg

http://img713.imageshack.us/img713/5449/dsc00779bl.jpg
Zeller, ten Napel, Harry, Ouda

http://img405.imageshack.us/img405/501/dsc00780e.jpg
Podlipák, Seifert, Červený.....první cena byla horský kolo...na tu dobu hit

http://img688.imageshack.us/img688/6739/dsc00781sb.jpg
Svoboda, Pecen, motorka Neuimaiera, Fritzsche

http://img717.imageshack.us/img717/525/dsc00782em.jpg
psal se rok 1937

http://img542.imageshack.us/img542/9196/dsc00783ty.jpg
Günther a Harmati

http://img29.imageshack.us/img29/4222/dsc00784qp.jpg
Heutmekersovi a Carey...(vzadu v saku to som ja :-)

http://img13.imageshack.us/img13/7282/dsc00786og.jpg
Larry...Mara Červený co by teenager....technikář Karlos
to nám tenkrát ještě rostly vlasy...:-)))


pár vzpomínek
http://img694.imageshack.us/img694/1017/dsc00733ef.jpg
začátky Zatáček

http://img59.imageshack.us/img59/1254/dsc00734bx.jpg
start na náměstí v Hořicích

http://img29.imageshack.us/img29/4697/dsc00735cd.jpg
start už nahoře U věže

http://img404.imageshack.us/img404/6311/dsc00736wx.jpg
Lojza Mrkvička

http://img171.imageshack.us/img171/5664/dsc00737nn.jpg
Staša má z Hořic skapl Länsiho, řetí Bíma

http://img217.imageshack.us/img217/7348/dsc00738i.jpg
Zdeněk Bíma z Hořic, tovární jezdec Jawy

http://img15.imageshack.us/img15/4932/dsc00739xc.jpg
pořadatelský vůz z roku 1961

http://img853.imageshack.us/img853/6174/dsc00740aud.jpg
slavnostní nástup

http://img255.imageshack.us/img255/3820/dsc00741r.jpg
60 Länsiovuori

http://img526.imageshack.us/img526/2851/dsc00744xd.jpg
příloha porgramu

http://img507.imageshack.us/img507/9859/dsc00745e.jpg
a ještě jedna

http://img515.imageshack.us/img515/8285/dsc00746vd.jpg
unknown...možná Krosmayr

http://img715.imageshack.us/img715/6414/dsc00747q.jpg
Fr. Srna

http://img99.imageshack.us/img99/3473/dsc00748ch.jpg
80cc na startu

http://img132.imageshack.us/img132/5193/dsc00749re.jpg
250cc na startu

http://img163.imageshack.us/img163/6349/dsc00750ri.jpg
plakát z roku 1937, moje relikvie

http://img708.imageshack.us/img708/4351/dsc00751wc.jpg
U Nálevků

http://img51.imageshack.us/img51/9210/dsc00752do.jpg
Staša

http://img818.imageshack.us/img818/6997/dsc00753e.jpg
malůvka z titulní strany programu ČTT

http://img811.imageshack.us/img811/6449/dsc00754ej.jpg
poutač na náměstí v Hořicích

http://img14.imageshack.us/img14/9475/dsc00756sn.jpg
vlaječky, dobová a současná

http://img96.imageshack.us/img96/5695/dsc00757fg.jpg
Pamětní list k 50.výročí

http://img84.imageshack.us/img84/5996/dsc00759lh.jpg
Zwickl jedna z velkých hvězd historie Zatáček

http://img40.imageshack.us/img40/7704/dsc00760xf.jpg
první barevný plakát s tematikou 300 ZGH

48

(1 odpovědí, posláno do IN MEMORIAM)

http://img560.imageshack.us/img560/823/10733259.jpg

49

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

http://img89.imageshack.us/img89/3968/hhzzo.jpg

50

(30 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

x