1

(173 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

Njn,znáš to smile Jiný kraj, jiný mrav big_smile

2

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

Taky jsem si Wusíku (jak by řekla Lulu) pěkně početl. Odvedl jsi v Irsku kus práce.Jestli se někdo s těhle borců odhodlá jet za rok do Hořic,tak to bude pecka!!!

3

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Sakra to je ale pěkně blbá fáma sad Byl jsem ve Dvoře celý víkend a myslím že kdyby to byla pravda, tak by starý Civím jistě tak perfektně závody nekomentoval.Víkend byl fakt super smile

4

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

NoriHaga...myslím,že je to jen tím,že je to malinkatá vesnička, kterou se táhne úzká silnička a je jím jasné,že přijede hodně lidí.Není tam moc kde parkovat, tak nejspíše proto.Moc dobře vědí co milovali.Však nějaký ten kousek se dá pešky dojít.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

5

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Odkaz na Kolštejnský okruh je: http://kolstejnskyokruh.org/

6

(149 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

...tragédie,která se stala mě velmi zarmoutila."M" byla má dobrá kamarádka.Mluvil jsem s ní ještě na rozjezdovce před osudným závodem,když jsem obcházel sidecáry s desky se startovkou.Ptala se kde vůbec stojí s tatínkem na roštu.Zajímalo ji i kde bude stát,až pojede sama.Se side startovali z poslední řady a u sóla měla startovat někde ze čtvrté řady."M" se oboum pozicím velmi mile smála a vypadala velmi spokojeně.Její úsměv zůstane navždy v mých vzpomínkách.
...neskrývám,že jsem nedělní nemilou zprávu v depu neustál a ještě dnes mi po tváři stékají občas slzy.
Pomníček je velmi dobrý nápad,opravdu si ho oba zaslouží.Také bych ho umístil na jejich oblíbené místo za kapličkou."M" mi vždy vyprávěla jaké je to tam ve stínu stromů příjemné.Myslím si,že i teď by jim tam bylo hezky.
Pokud se za rok závody opět uskuteční, určitě by se závod sidecár měl jet na jejich počest.
Nikdy na "I" a "M" nezapomenu.

7

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

V Ostravě jsem boužel nemohl být,protože jsem v pondělí dělal státnice,ale něco málo jsem početl na fórech. Asi to byla katastrofa co se týče organizace na trati. Jeden traťák na úsek je fakt málo. V tom depu to asi nebylo tak hrozné ,když jezdci píšou že tam chodil borec a všem vše hlásil.Opravdu nemohu posoudit když jsem tam nebyl.Boužel déšť jako u nás,ale přírodě neporučíš.Co píšou jezdci,tak trať zajímavá, ikdyž některý klasik psal že ne. Volňásci si ji chválili,obvzlášť Indi. Ale každý má svůj názor. Každopádně jsem se dočetl,že jezdci rozhodně chtějí další ročník,což je určitě pro pořadatele potěšující.Jak ale píše Larry, je asi třeba postavit vše na nějakém větším základu lidí.Bez lidí - nadšenců to nikdy nepůjde.Toť můj názor z postřehů z internetu.

8

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

S tím regionálním rádiem je to dobrý nápad ale podle mě neuskutečnitelný. Je něco když v Brně na Ignis Brunensis (soutěž ohňostrojů), což je asi 7x běhen 14 dní vyhrazení vysílacího času cca 25 minut (hrají hudbu k ohňostroji) a něco jiného kdyby se měl vyhradit vysílací čas na celý víkend (komentování závodů). Podle mě to v naší republice nejde, ale to je jen můj názor. V Brně tuto akci vysílá rádio Kiss Hády.

9

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Tyo,tak to je hodně drsný.Jsem tedy očekával tak do těch 100.000Kč,ale tohle je fakt palba. Jen tak pro zajímavost, tohle je 200.000 za půjčení na víkend že? Kolik tak může stát, kdyby se to mělo koupit (myslím veškerý potřebný materiál) jako majetek AMK? S touhle cenou za půjčku si to ale nedokáži představit. Zda by si to pak na sebe bylo schopné vydělat?

10

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

No co se týče například Voláka, Lefana, Loichta a dalších, tak ti na nějakou pravidelnost podle mě prdí. Tihle kluci jezdí na klasikách opravdu kudlu a rozhodně si nic nedarují. Jedou prostě naplno a často díky tomu vyhrají i na pravidelnost. 
Jinak klasici mají podle mě také své kouzlo ať jedou 100km/h nebo 50km/h. Škoda, že u nás nejezdí Antici jako ve Schottenu.Když jsem je viděl poprvé,tak jsem jimi byl opravdu unešen. Ale u nás by asi dojeli tak ke Koruně a tam by byl jejich konec big_smile Ve Schottenu mají na okruhu jedno malinkaté stoupání a někteří mají co dělat smile
Bez klasiků by nebyly? V té době jsem byl ještě docela malý,ale co si pomatuji, tak jednu chvíli byly závody v Hořicích docela v úpadku, nebo jestli nebyli penízky (ale to je pořád),možná bylo i málo jezdců, myslím že dokonce nějaký ročník nebyl. Opravdu si nepamatuji jak to přesně bylo, ale co vím tak právě klasici znovu Hořice oživili.
Je ale pravda, že posledním rokem přibývá jezdců v soudobých kategorií a o ostrých zatáčkách začíná být jaksi přetlak. Zas ale chápu některé klasiky, kteří chtějí jet  opravdu závod a ne pravidelnost. Není to hold jednoduché a opravdu nezávidím těm,kteří o tomto rozhodují. Je těžké většině vyhovět a moc lidí nenaštvat, což nikdy na 100% nejde.

11

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Ondřej: Jsou to opravdu magoři!!! Smutné je to, že to jsou hořičáci. Tento styl chování je u některých z nich zcela běžný sad Nevím co si tím dokazují.

12

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Ondřej: Jsou to opravdu magoři!!! Smutné je to, že to jsou hořičáci. Tento styl chování je u některých z nich zcela běžný sad Nevím co si tím dokazují.

13

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Ahoj lulu,stačí když to napíšeš jednou big_smile

14

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

NEjsem nikterak silný v angličtině,ale je tam asi toto:

Ahoj Pavle,
Píšu ti krátký email,abych ti poděkoval za tvoji pomoc v  Hořicích tento rok. Byli jsme potěšeni lidmi, které jsme potkali v Hořicích a zajisté se vrátíme v roce 2009. Když začalo pršet v den závodu bylo to pro všechny velké zklamání. Prosím poděkuj všem v AMK Hořice za jejich pomoc a pohostinnost během víkendu a tešíme se na setkání za 5 týdnů v Skerries.
Trevor Lindsay by mel  do te doby  přinest krátké video z hořic na dvd. Počasí na Isle of Man je dnes perfektní , a Victor díky tomu muže dneska přijet připraven na první TT trening.
Dneska bude první TT trening  pro TT classic schuzku na Billon okruhu, Takže dva nebo vice týdnů budem na the Island of Man velmi zaneprázdneni.

Všechno nejlepší
Chas, Victor, Phil and Davy

Ty dvě poslední věty mi nejsou až tak úplně jasné,takže se kdyžtak omlouvám za případné nepřesnosti smile Nějaká ta snaha byla.
Každopádně mě moc těší, že chtějí přijet i za rok smile Věřím, že Victor na tu bednu bezpečně má smile

15

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

psekova: Mně se právě líbí, jak takový závod mnoho jezdců bere. Myslím si, že je to na tom to krásné. Pro mnoha jezdců znamená bedna v Hořicích mnoho, viz. Indi smile I Victor Gilmor si bednu moc přál, ale jaksi se to nepovedlo, tak snad příště smile

16

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Ahoj Maruško,
nerovnám jezdce do depa,ale řekl bych že při 300ZGH mají prostě přednost motocykly mladšího data výroby.Co se týče porovnání v 80. letech, musíš vzít v úvahu, že tehdy neměl každý dvě nebo více aut, kamion, karavan či velký stan. Dříve vše bylo jaksi skromnější a v tom vězí i pokrytí parkovací plochy v dnešní době. S tím mistrovstvím světa - ikdyž vpodstatě všichni jedou jen o mrtvou vránu, tak někteří to opravdu jako svět prožívají.Ale to není jen v Hořicích, to je všude, počínaje minibiky smile Pokud jde o nějaké bláboly poslanců (nevím ,neslyšel jsem co říkal, měl jsem o zahájení jinou práci), tak děláš ,jako kdyby jsi slyšela nějakého politika poprvé v životě. Oni dokáží plácat nejrůznější blbosti, tak to ber s nadhledem. Pokud se mám vyjádřit k ženám, tak já jim myslím fandím dost. Přiznám se,že nevím kdo je Quirenzová, ale třeba Markétu Janákovou, malou Romanku ..?..okno..?.. a Tebe obdivuji a sleduji. Při Tvé premiéře na Sidecáře jsem stál na úseku č.1 a měl jsem vyvalené oči, když jsem viděl, jak téměř dřeš helmou o zem. Ani staří mazáci se tak nevyláněli. Opravdu zážitek smile Měj se a že zdravím Tvou pobočnici Ivču smile

17

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Noooo, s tím posíláním někam jsi to asi přehlédl. Trošku slušnosti by to opravdu chtělo, jednoduše se píše, hůře se něco říká z očí do očí. V dnešní době sms, e-mailů atd. je to opravdu problém smile To jen kuli té slušnosti smile

18

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Honza36: Souhlasím s Tebou, nemá cenu se tu navzájem mazat a jen si dělat nepříjemnosti a kdo ví co ještě. Myslím že to co nás spojuje jsou právě motocykly, závody a láska k nim. Kdyby nebylo spousty nadšenců, kteří závody pořádají, podílejí se celý rok na jejich přípravě, shánějí tisíce povolení a sponzory,snaží se přilákat zahraniční jezdce a mnohdy si vezmou dovolenou jen kuli tomu aby mohli vše zařídit, mohli jsme také dnes někde sedět u ohýnku a vzpomínat,jaké to kdysi bylo super. Myslím,že nejsem sám ,pro koho je 300ZGH srdeční záležitostí a nikdo z nás si jistě nepřeje, aby se příští rok tato oblíbená akce třeba i nekonala. Jeden nepovedený ročník přeci nezničí dlouholetou práci a snahu. Věřím, že vše se časem srovná a za rok se snad zase všichni sejdeme na 47.ročníku ,nebo dokonce již na letošní TT s Honzou36,Larrym,realizačním teamem,Tomym,Ondřejem,Pavlem50,DJ,Prusou#94,Demonem3,mnoha dalšími a dobrou náladou.
Hezký zbytek týdne s lepší náladou všem!!!
Martin Kulhánek

19

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Veruš: Ok,chápu Tě, mělo by být vše stejným metrem. Jinak ty čísla se mi líbí jaké se teď dělají,jsou fakt super smile Podle mě stačí když budou dostatečně k přečtení (některé opravdu nejsou vidět) aby časomíra mohla dobře dělat svou práci. Jsem rád, že jsem Tě konečně viděl naživo a jinak moc gratuluji k vítězství Indiho, je fakt machr. Je neuvěřitelné co dokáže vyvádět na vodě smile Ještě jednou veliká gratulace.

20

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Myslím,že tyto obrázky mluví za své http://dvlachy.ic.cz/Fotogalerie/Horice2008/

21

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

Victor a jeho team je super!!!Jsou to bezva chlapíci.V sobotu jsme s ním byli na večeři a "trošku jsme popili".Mám i několik fotek z večeře (dokonce jak si hraje na písečku s bábovičkami smile ), tak až budu mít více času,tak je sem také hodím. Byla s nimi sranda od samého začátku až do konce. Okruh a organizaci si opravdu pochvalovali. Škoda jen,že závody pro něj dopadli takto. Říkal,že bedna je jeho cíl smile Když upadl  v 600ccm hned se snažil dát motorku dokupy,aby mohl jet i nad 600ccm a na té bedně opravdu byl. Boužel se toho ale nedočkal,což mě docela mrzí. Když jsme mu přišli říct,že se nejede, pronesl jeho již legendární "oh fuck". Bral to ale sportovně a kupodivu se tomu zasmál smile
Jak již psal Wusa, Victor říkal v sobotu dopoledne,že se teprve s tratí seznamuje,ale zdálo se mi ,že za to i tak tahal dost slušně.

22

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Sobotní tréningy byli perfektní.Měl jsem tu čest svést se po trati a shlédnout jak to na jakém úseku vypadá.Diváků bylo opravdu hodně a myslím,že se bylo na co dívat. Diváci i jezdci byli fantastičtí.Ikdyž pracovně,také jsem si to užíval.
Pár slov k technické přejímce...i mě připadá,že předepsané typy čísel jsou takové trošku zaostalé,ale je to prostě napsáno v předpisech a technici jen dělají svou práci jak mají. Myslím si, že kdyby tu práci dělali úplně na 100% podle řádu, tak na startu nebude téměř nikdo. Např. v sobotu ráno byla technická přejímka od 7 do 9 hodin, nikterak velký nával jezdců a přitom technici dokázali převzít motorku i po 11 hodině ikdyž by nemuseli.Opravdu si nemyslím,že by pracovali špatně.
Neděle...počasí hold bylo jaké bylo...nikdo přírodě neporučí...jsem také zklamán,ale buďmě rádi,že alspoň sobota byla tak vydařená...a pak...buďmě rádi že se nikomu nic nestalo.Hold každý den není posvícení.Obdivuji diváky,kteří v neděli přišli.Nikdy bych jich v tomto počasí tolik nečekal.Byli super!!! To jsou lidé,kteří tento sport milují a jsou pro něj schopni udělat cokoliv. Jezdci byli také super,při třídě do 600ccm jsem si říkal "Hmm,to pojedou asi docela pomalinku,když je na trati tolik vody.",když jsem pak viděl Indiho a za ním Gilmora,tak jsem jen valil oči.Ti kluci se fakt nebojí.
JEn tak pro představu,osíchání trati v lesních úsecích trvá klidně celý den než zcela oschne,takže asi tak.

Už teď se těším na příští a také na TT. Jak píše Veruš 300 ZGH jsou srdeční záležitostí.

23

(340 odpovědí, posláno do MOTOSPORT (MČR,IOMTT,GP,SBK,ROAD RACING))

Wow,tak tomu říkám slušná výprava smile Super smile S těmi fanoušky z Irska to myslíš vážně? Tak to už je opravdu slušný zvuk Hořických zatáček smile

24

(71 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Honzajs: Ups,no trošku jsem váhal a jak koukám tak stejně špatně smile Ale myslím, že Volis je takovej blázen, že to koleno by hlínou tahal taky smile Každopádně skvěle jeli všichni a všem, i těm posledním ,patří veliký obdiv. Jeli jste kluci, vlastně i slečno,všichni bezvadně !!!!!! smile

25

(71 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

SwideRR - Teda tak tomuhle já říkám luxusní foto smile Opravdu vyvedený kousek. To až uvidí osobně Volis..... smile