Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

1

(27 odpovědí, posláno do DISKUZE NA VOLNÉ TÉMA)

Nevěděl jsem, že  Michael Pearson také hraje fotbal: http://rivals.yahoo.com/ncaa/football/r … rson-95334

2

(4 odpovědí, posláno do AUTOKEMP HOŘICE)

Lze v restauraci platit stravnkami a jakými?

3

(11 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Zdravím, po Hořicích koluje zpráva, že se v roce 2011  česká TT nepojede. Je to pravda, nebo se jedná o zprávu JPP (jedna paní povídala)?

4

(2 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Nevíte někdo, jak k havárii došlo?  Už jsem slyšel několik verzí. Poslední byla taková, že Martina někdo "sestřelil".  Nikde jsem se to nedočetl.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

5

(21 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

1fotoman46 napsal:

Přesně tak . Reagoval jsem pouze na Lagesa !  Článek od Kuby znám a mám ho přečtený několikrát. A moc se mi líbí. Asi jste to fakt špatně pochopil. Za to se omlouvám.

Tak to se omlouvám za prudkou reakci, myslel jsem, že je to reakce na můj příspěvek.  Příspěvek Legasa byl již smazán,  ani nevím co v něm bylo.

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 684

6

1fotoman46 napsal:

Ty budeš asi z tý branže ,že to tak víš. Pro nás to byl dobrej závodník, Tebe neznám a asi nejsi ani pára z jeho h..... ! Víc Ti nemám co říct.

Promiň, ale vůbec jsem nepochopil, o co ti jde a co jsi zač.  Pouze jsem  na fórum umístil odkaz, kde si každý o Radku Urbancovi, alias Vincentovi, alias Czecherovi, alias Liškovi může něco přečíst, stejně tak   jako o dalších jezdcích.  Pokud tě to  pohoršilo, urazilo, nebo nevím co, tak  sem napiš,  jak to s ním skutečně bylo, pokud je ti to známo.   Myslím si, že článek je pěkně napsaný,   nikoho  neuráží a  alespoň kousíček pravdy v něm bude. Víc Ti nemám co říct.

7

Klikni: http://kuba37.blog.cz/0901/cesky-pribeh

8

(95 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

for Tojo:  Máte pravdu, je to kravina, já mám závody 300 ZGH i TT taky rád a nedovedu si představit,  že by  je někdo zrušil.  Bohužel při tomhle sportu se musí počítat se vším a  k tragédiím dochází i na motodromech. Karásek

9

Zdravím Vás, je možné  tady uvést odkazy na další články, o kterých se výše zmiňuje Demon3?  Rád bych si je přečetl.  Karásek

10

Z důvodu  tragických nehod,  které se v roce 2007, 2008 a letos  při závodech  staly,  navrhuji,  aby se příští ročník  Fuchs Oil 300 ZGH i TT jeli v Brně, nebo v Mostě. Podle mého názoru  totiž ani sebelepší zajištění trati  nemusí zabránit dalším tragédiím.  Vždyť  ta trať  je samý strom,  dům, lampa,  obrubník  a  každý jezdec může  udělat jezdeckou chybu a skončit stejně.

11

Doufejme, že i Richard Hubinger se dočká svého pomníčku. Moc bych si to přál.

12

(133 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

Po letitých zkušenostech můžu tvrdit, že nejatraktivnější úsek pro diváky  začíná u Kudrnáčovi zatáčky a  končí u garáží pod startem.

13

Tady přidávám fotečku Vincenta alias Czechera:  http://gprstabilizer.com/pic_107_vincen … at_daytona