1

(239 odpovědí, posláno do 300 ZATÁČEK GUSTAVA HAVLA)

To HONZA36:
Dokážeš si představit jet střelbu v hořicích na 16kol na šestce nebo litru?? Vem si to, že jeden měřený trénink trvá 30min a většina jezdců projede 8-10kol, tak si představ to vyčerpání po skoro hodině ostré jízdy. Mi tam nejezdíme zrovna nejpomaleji a myslím, že 9kol je optimální, jelikož vyčerpání jezdců po dlouhé a rychlé jízdě je velké. To že šestistovky byly zkráceny na 5kol, je dobré rozhodnutí. Jinak by se taky mohlo končit až za tmy a kdoví jestli by nebylo víc pádů. A zase na druhou stranu bezpečnost jezdců je prioritou pořadatelů. Proto bylo vše zkráceno a naše nejvyšší kubatura zrušena, z důvodu bezpečnosti, jelikož tý vody a bordelu co stékal z lesa a pole bylo hodně. I sám Victor Gilmor okusil u vodojemu asfalt a to je co říct. I když já bych třeba na tý vodě jel rád i přes to, že riziko pádu je velké. Jediný INDI nám všem ukázal jak se jezdí bezpečně na vodě, ale nejen on, každý předvedl co uměl. I já přes problémy s podvozkem sem zajel co šlo a po nastavení to bylo mnohem lepší, ale jelikož sem jel letos poprvé, tak doufám, že příští rok bud v předních řadách.

Hlavně bych chtěl poděkovat všem pořadatelům, za pěkný závody a to i přes to že nedokázali zařidit počasí na neděli.

DÍKY VŠEM.