1

(11 odpovědí, posláno do ČESKÁ TOURIST TROPHY)

Vážený DJDJ vážil bych slova o tom, proč jsou jezdci SMS pod AMK Hořice. Pokud vím, tak jsi na schůzi SMS v roce 2009 nebyl, tak ani nemůžeš vědět proč bylo navrženo přejít pod AMK v AČR Hořice. (i když se to zmiňovalo na výboru AMK a pokud jsi nespal, či nevyrušoval, nepsal by si zde tyto nepravdy). To ale neznamená, že se to nemůže změnit.
S uvedenou dotací na ČTT v posledních dvou letecch bych byl taky velice opatrný. A že klasici nejsou navštěvovaný? Tak se prosím podívej kolik článků v tisku je na 300 ZGH a "kolik ???" na ČTT. A co plakáty, které dodnes leží ve skladu, protože je nikdo neodeslal. S takovou podporou propagace ČTT se návštěvnost asi jen těžko zlepší.

Co se týká klasiků při 300 ZGH, pokud Vám nevadí, že se jede časově neúnosný harmonogram, tak mně osobně to vadí hodně. Pokud někdo z Vás chce nadále pokračovat v tomto nesmyslně časově nastaveném víkendu, tak si jděte pracovat od čtvrtka do neděle 12 hodin ve stresu na tra´t misto našich traťáků, nebo místo pořadatelů, ředitelství závodu a zdravotní služby, kdy tito lidé žijou po celou tuto dobu ve stresu, že se každou minutu, či vteřinu může stát neštěstí, za které nikdo z Vás "kritiků" neneseta odpovědnost. Všichni ať se děje co se děje po závodech odjíždíte domů, ale všichni kdo mají odpovědnost žijí dalšího minimálně půl roku s tím, zda nešlo něco udělat jinak. Nebylo by konečně na místě těmto lidem stresovou situaci o tři, či čtyři hodiny zkrátit. Věřte mi, že vím o čem mluvím z pozice řidiče hlavního lékaře.

Proč by se mělo 72 vyvolených klasiků vést na vlně popularity 300 ZGH. Pokud se bude jen trošku chtít, pořadatel se zkušenostma které v Hořicích bezesporu mají, dokáže uspořádat stejně kvalitní závody jen pro klasiky, kde se svezete ve svých třídách všichni a nebudete se muset v zatáčkách strkat s jinou kategorii, výkonějším strojem a horším jezdcem, který Vás vzápětí na rovině zase předjede. To Vám za to nestojí. Za co tady někteří z Vás bojují. Mimochodem pro bodování do PČR je spravedlivější když může bodovat 15 jezdců z celého startovního pole kategorie, než jen poměrová část, což na druhou stranu v Hořicích většina z Vás kritizuje. Občas nechápu co vlastně chcete.

2

(0 odpovědí, posláno do AUTOKEMP HOŘICE)

Autokemp U věže Hořice pořádá ve spolupráci s partou nadšenců, kteří dokonale ovládají práci s motorovou pilou, první ročník SOCHAŘENÍ výrobků ze dřeva motorovou pilou. Začátek akce je plánován na pátek, kdy proběhne příprava materiálu a od 20 hodin bude hrát návštěvníkům autokempu retro hudba.

Sobotní "pracovní" program začne v 10 hodin a po obědě už návštěvníci autokempu budou moci vidět první výsledky práce. Mimo to bude možné zhlédnout štípací techniku při akci prostřednictvím firmy Okolozahrady.cz a na své si příjdou i zájemci o travní sekačky. Pro hladové jedince je připravena speciální nabídka "grilovaných vepřových kýt".
Večer už bude určitě na co koukat a zájemci budou mít možnost dílka, která se jim budou líbit i odkoupit.

Nedělní program potrvá od 10 do 14 hodin a poslouží opozdilcům, keří z důvodů náročnosti, nebo pozdního zahájení prací nestihnou výrobek dokončit v průběhu sobotního dne. Odpoledne si zájemci budou moci všechny výtvory opět prohlédnout, tentokrát již v klidu bez zvuku motorových pil, popřípadě si udělet fotečku s některým výrobkem, či výrobcem do rodinného alba.

Kdo nevíte co z načatým víkendem a neplánujete výlet za motocyklovým sportem do Dvora Králové, přijďte k nám pobejt, určitě bude na co koukat. Těšíme se na vaši návštěvu.


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

Adresa nových webových stránek pro jezdce Mini GP 50, Evropa 70 a Mini moto 40 / 50. Hlavní náplní budou informace o seriálu PČR Mini GP  50 a Evropa 70. Kuba ještě řeší za pochodu nějaké nedodělky, nicméně z větší části jsou stránky již funkční. Adresa www.juniorsport.wgz.cz.