Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

1

Téma: SALAČ RACING

www.salacracing.cz

2

Re: SALAČ RACING

od Železník
Dosažené výsledky v italských klubových závodech sezóny 2009 byly impulzem pro vstup do jednání o další budoucnosti Filipa Salače s prestižní jezdeckou školou Aspara Martinéze, která podporuje mladé talentované jezdce z celé Evropy.
Koncem prosince byl zájem o Filipa potvrzen a vzápětí došlo k podpisu smlouvy pro sezónu 2010. Tímto se filip definitivně přesouvá do španělského seriálu Mini moto 40, kde bude na zdejších tratích bojovat se španělskou licencí v kvalitně obsazeném seriálu. Ve volných termínech Filip bude startovat i v italském seriálu, který by měl sloužit jako příprava na reprezentační účast v Mistrovství Evropy Mini moto.
"Čeká nás spousta cestování, ale v době stagnace českého seriálu je třeba závodit s kvalitními jezdci stejné věkové kategorie a to nám nabídka pana Martinéze umožňuje. Taky bychom rádi v mistrovství Evropy zaútočili na pódiová umístění po loňském premiérovém startu, kdy Filip obsadil 5 místo a stal se nejúspěšnějším českým jezdcem ve své kategorii. Věříme, že Filip jezdecky i zkušenostmi má na to, aby se v zahraničí prosadil", komentoval podpis smlouvy otec a manažer Filipa, Michal Salač senior.

3

Re: SALAČ RACING

od Železník
Pozvánka českého týmu MS Racing na prosincové testování ve Valencii byla předzvěstí možné spolupráce Michala juniora s tímto týmem i pro následující sezónu 2010. Příležitost otestovat motocykl kategorie Superstock 1000 vyjasnila mnohé dohady a manažer jezdce Michal Salač senior vzápětí podepsal smlouvu na start Michala jun. ve třídé FIM Supersport 1000, kde bude startovat společně s dalším českým jezdcem Ondrou Ježkem na motocyklech Aprilia RSV 4 Factory. Tým počátkem února odjíždí na další sérii testování na okruzích v Albacete, Valencii a Portimau, odkud se jezdci přesunou na úvodní závod seriálu.

4

Re: SALAČ RACING

rozhovor s Michalem
http://www.motorkari.cz/motosport/silni ? 15354.html

info i zde
http://www.czechracing.cz/news/salac-racing-team/

5

Re: SALAČ RACING

http://www.motorkari.cz/motosport/silni … 15629.html

6

Re: SALAČ RACING

big_smile  big_smile  big_smile