Jít do obsahu fóra

Automoto Klub v AČR Hořice

Diskusní fórum AMK Hořice

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

33

Zdravím všechny fandy silničních motocyklových závodů. Děkuji za inspiraci pro zajímavé počtení různých knih.
Taky můžu přidat stačí se podívat na náš seznam   různých a zajímavých knih co lze koupit. Je to trošku neuspořádané ale snad si vyberete to nejdůležitější.
Díky

32

S blížícími se vánočními svátky se opět zvedá zájem o moji publikaci 100 let TT. Velká poptávka byla při letošní TT a nyní to jde opět nahoru.

Z tiskárny jsem dokázal "vymámit" ještě několik výtisků a tak je nyní kniha opět k dispozici. Byla zde jiš výše popsána a tak jen stručně pár údajů.

Kniha v rozsahu 220 stran mapuje  celou historii nejslavnějšího motocyklového závodu světa od r. 1907 až  po dnešek. Kniha se chronologicky zabývá jednotlivými ročníky Tourist Trophy a najdete zde též spoustu  dalších zajímavých informací a příběhů s těmito závody souvisejících. Je zde představeno celkem 67 nejslavnějších jezdců stoleté historie TT a v rozsáhlé  fotogalerii je mimo jiné řada unikátních a u nás dosud nepublikovaných fotografií českých jezdců.

Rozsah knihy:  220 stran (z toho 148 stran textová, výsledková a statistická část) + 24 stran černobílá fotopříloha + 48 stran barevná fotopříloha.

Formát knihy:   210 x 300 mm

Cena knihy:   1.100,-Kč  + 63,-Kč poštovné a balné

Informace a objednávky:
e-mail:  feigl@post.cz 

František Feigl, Branišovská 44,
370 05 České Budějovice

31

Chtěl bych se zeptat zda byste někdo měl případně zájem o knihu Isle of Man TT & MGP Memorial 1907-2007

POZOR! Jednalo by se K O P I I této knihy.

Obsahem knihy jsou všichni jezdci kteří v rozmezí let 1907-2007 zahynuli při závodech Tourist Trophy nebo Manx Grand Prix na Isle of Man (včetně našeho Petra Hlavatky). Každému jezdci je zde věnována jedna stránka s jedním obrázkem a popisem celé záležitosti.
Kopie by byla černobílá, neboť nakopírovat vše barevně by vyšlo možná na několik tisíc za jeden kus. Samozřejmě obrázky by tedy byly pouze na úrovni obyčejné černobílé xeroxové kopie, tedy někdy dost mizerné, ale myslím, by to obsahově zas tolik nemělo vadit, neboť se zde nejedná o žádnou obrazovou publikaci, ale jde spíše o ty velmi obtížně dostupné informace, které kniha obsahuje.

Obal by byl barevný, zpevněný laminovaný křídový papír a byla by to lepená brožovaná vazba (originál je též lepený brožovaný).

Kniha je v ANGLIČTINĚ, rozměr knihy je cca 20 x 29 cm, rozsah 232stránek, ofsetový papír (v podstatě normální kancelářský papír).   Cena: 350,-Kč + poštovné + balné = 400,-Kč celkem.

Nějak už jsem zapoměl jak se sem vkládají obrázky a tak případným zájemcům, pokud se mi ozvou na e-mail  feigl@post.cz , zašlu pár obrázků na ukázku o co vlastně jde.

František Feigl

30

Zdravím všechny příznivce TT. S blížící se TT2009 se opět trochu zvýšila poptávka po mé knize 100let TT o historii tohoto závodu. Ti ktěří mají o knihu ještě zájem by neměli váhat, neboť zbývá posledních 14 kousků.

Už jsem tu o knize informoval a tak jen stručně. Kniha v rozsahu 220 stran mapuje  celou historii nejslavnějšího motocyklového závodu světa od r. 1907 až  po dnešek. Kniha se chronologicky zabývá jednotlivými ročníky Tourist Trophy a najdete zde též spoustu  dalších zajímavých informací a příběhů s těmito závody souvisejících. Je zde představeno celkem 67 nejslavnějších jezdců stoleté historie TT a v rozsáhlé  fotogalerii je mimo jiné řada unikátních a u nás dosud nepublikovaných fotografií českých jezdců.

Rozsah knihy:  220 stran, z toho 148 stran textová, výsledková a statistická část, 24 stran černobílá fotopříloha , 48 stran barevná fotopříloha.

Formát knihy:   210 x 300 mm

Cena knihy:   1.100,-Kč  + 60,-Kč poštovné a balné

Informace a objednávky:
e-mail:  feigl@post.cz 

František Feigl, Branišovská 44,
370 05 České Budějovice

29

to FF: vkládání obrázků je trošku jiné.

na imageshack.us je řádek ke zkopírování a vložení úplně nahoře.

nejprve je žlutá žába + nápis imageshack
.
.
následuje vodorovná žlutá lišta s nabídkou
.
.
a pod ní se objeví po nahrání obrázku již samotný link ke vložení. Vedle tohoto je nápis: Direct link to image

28

Ještě k těmto knihám doplním, že v Anglii vyšla i kniha "David Jefferies The official biography" od Stuarta Barkera.

27

No jo Ondřeji, máš pravdu, to je přesně ono. Díky. Můžeš mi na můj e-mail napsat postup. Zřejmě tam překopírovávám špatný řádek. Zdá se mi to trochu jiné než jsem to dělal minule a nevím jaký tam z těch řádků správně zvolit.

26

Tady je, co sem chtěl dát FF ;-)
http://img25.imageshack.us/img25/8186/p1020016.jpg

25

Hm tak nepovedlo, podlouhé době už zas nevím jak na to   :-(

24

Trochu pozdní poděkování Ježíškovi. Ale vůbec nevím zda se mi to povede.....
http://img25.imageshack.us/my.php?image=p1020016.jpg

23

Poněkud opožděně mnohokrát děkuji všem za pochvalná slova o publikaci 100letTT, ať už to napsali sem nebo na můj soukromý e-mail. Jsem rád, že se kniha líbí a že jsem to tedy nepsal snad tak úpně zbytečně.
Případné další zájemce bych chtěl upozornit, že k dispozici zbývá zhruba už jen posledních 30 výtisků. Veškeré informace ohledně knihy a možnostech dodání poskytnu na e-mailu feigl@post.cz
http://img152.imageshack.us/img152/6279/titulnyq4.jpg

22

Naprostý souhlas!!! V našich končinách a podmínkách je toto dílo opravdu tím nejlepším a unikátním počinem.

Pane FEIGLE, patří Vám ohromný DÍK !!! A smekám před Vámi.

21

Zdravím všechny fandy silničních motocyklových závodů. Také mám tu čest být jedním z mála majitelů skvělé a velmi povedené publikace autora pana Františka Feigla 100 let TT. O knize jsem se dozvěděl náhodou při surfování na netu, na serweru motorkáři.cz a asi od února 2008 jsem si s FF o knize v době jějího dokončování dopisoval. No bylo to dlouhé čekání, ale nakonec výsledek předčil očekávání, takže teď už si doma ten knižní skvost jen hýčkáme (bral jsem 4 kusy, pro sebe, pro tátu, strýce a jednu pro strýčka příhodu, neboť se bezpochyby v budoucnu bude jednat o nedostatkové zboží, takže to kdyby se v našem okolí objevil stejně nadšený a postižený obdivovatel TT). Hned jak knížky přišly, rozerval jsem balík a skoro bych knížkou listoval za jízdy, pokud by to šlo !? Takže knihu 100 let TT můžu vřele jen a jen doporučit, bezpochyby se jedná o unikátní a v našich krajinách jedinečné dílko, které pana Feigla stálo mnoho času a nervů strávených jeho přípravou a vydáním. V knihkupectví knížku rozhodně nekoupíte. Tak všem přeji, aby se na všechny zájemce dostalo a pěkné počtěníčko!!! S pozdravem Patrik VFR.

20

Zdravím,
s Frantou Feiglem si píšu už nějaký ten pátek a díky němu mám doma parádní DVD z Tourist Trophy a jiných závodů na přírodních tratích které jsou skvělým zpestřením při "abstinenčních příznacích" v dlouhé zimní pauze :-)) a proto jsem ani na okamžik nezaváhal když mi řekl o chystané knize.Vím s jakými problémy Franta bojoval při jejím vydání  a tuším kolik úsilí a času ho muselo stát zpracování samotné.Knihu jsem měl zamluvenou a těšil se na ni jak malé dítě.Co říct k výsledku?Kniha je parádní a její koupi můžu každému fanouškovi motocyklových závodů vřele doporučit!!!Líbí se mi že je kvalitně a ne lacině zpracovaná přestože to sebou i s ohledem na malý výtisk nese vyšší cenu.Kniha je čtivá a většinu fotek jsem viděl poprvé.Myslím že díky ní přibudou další fanoušci těchto nádherných závodů na přírodních okruzích.Franto DÍKY Ti za ni ! ! ! Nori

19

Taktiez som si kupil osobne knihu 100 let TT pri GP v Brne od pana Feigla,je to skutocne skvost,medzi prestavkami som uz nevydrzal a aspon prelistoval celu knihu,je to super citanie a unikatne fotografie.