Jít do obsahu fóra

Automoto Klub v AČR Hořice

Diskusní fórum AMK Hořice

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem (Povinné) musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace
Volby

Prohlédnout téma (nejnovější)

72

No k té organizaci v Radvanicích bych chtěl napsat, ne, že to tam pořádá pár nadšenců ale jen jeden......Aleš Vochoč. Samozřejmě by to bez pár lidí kteří mu pomáhali nezvlád, ale všechny měl pod palcem on....téměř všechno řídíl sám. Sice jsem shledal taky určité nedostatky ale před Vochočem klobouk dolů.......

71

Radvanice jsou určitě dobrej okruh (kromě teda motokros vložky u cikánů) a jet se to dá. Ale za podmínky, že jezdec dobře pozná okruh. Myslím si že dvaceti, popř. desetiminutový trénink je dost krátký na to, aby se to dalo natrénovat.
Pak se stane průser a za následek je úplně zbytečný zranění a zničení materiálu.
Proč např. v neděli ráno nebylo rozhodnuto o sloučení tříd, aby se mohli odjet třeba 30min tréninky?
Ze čtyřech tříd klasiků šlo udělat dvě, volná by  byla do 1000...
A to samý se závodama.
Berte to prosím jako podnět!

70

No v Ostravě to byl sice první ročník, takže nějaké ty chyby lze tolerovat. Co mi ale pořád chybí (a to mají v Hořicích hned druhý den po závodech) to jsou výsledky - a to snad není taková dřina  je z počítače přenést na webové stránky - ať již svoje či autoklubu.cz. Nebo se dodnes neví, kdo tam vyhrál jednotlivé třídy klasiků?

69

K Ostravě...myslím,jak už jsem psal na motorkářích,že jste k prvnímo ročníku Radvanického okruhu až příliš kritičtí...!!!Ano,byly tam nějaké zmatky,nedostatky jak v organizaci tak zabezpečení tratě,ale na druhou stranu si uvědomme...byl to první ročník!!!vše se "vařilo z čisté vody",na žádných závodech jsem snad nezažil tolik okolností,které by pořadatelům tolik ztěžovali práci...(počasí v neposlední,vlastně první řadě!!!).Za každým u nás pořádaným podnikem stojí nějaký klub...toto pořádalo pár nadšenců a ať se dělo cokoliv,uvědomme si,že veškeré časové posuny byly dělány jen a jen pro bezpečnost jezdců!!!Pořadatelé navíc velmi pružně řešili návrhy jezdců a na jejich popud zabezpečovali nejvíc riziková místa!Lehko se kritizuje PO...ale těžko se řeší problémy PŘI!!!Myslím(zde prezentuji pouze svůj názor!)že organizátoři odvedli dobrou práci a za to,že se nevzdali a dovedli závod na Radvanickém okruhu do zdárného konce jim patří dík!!!Já osobně se moc těším na druhý ročník!

68

Ahoj Lary. Letošní zatáčky naprosto super, bezva účast jezdců i diválů. Jen mě trošku mrzelo že za celý víkend nebyl třeba u koruny vidět ani jeden výběrčí a diváků s viditelnou vstupenkou bylo sakra pomálu. Vím že je těžké to nějak ošetřit a uhlídat, ale je to škoda zvlášť při takové účasti... Ale penízky jsou pro vaše skvělé počínání potřeba, tak snad nějaká pořádná agentura? :-)

67

Jasný, okruh je to pěkný, jet se to dá. Ale chtělo by to místo gum přidat sem, tam nějakej balík, aby se padalo do peřinek. Je mi líto Romana, když jsem ho tam viděl ležet za svodidlama, tak mi do smíchu moc nebylo.
Dvacet minut je moc málo na zapamatování takhle těžký trati.
A kvůli chaosu se zkracovalo na deset a to jsou čtyři kola a to je fakt nesmysl.
První trénink se dojel až v šest večer v sobotu, protože se prý čekalo na sanitky, co odváželi kluky co spadli.
Tak tam žádná nezbyla, no hustý.

66

já jasem taky slyšel klady a zápory...pravda, více těch záporů
těžko hodnotit, když jsem tam nebyl...
ale ty fotky mě pro nějakou představu stačí
nevím, jak se zhodnotí pořadatelé sami..
jo , je to první ročník...taková zkouška ohněm...napříště musejí být lepší a pak zase lepší
my už máme spoustu věcí vychytaných do detailu...zkušený lidi....třeba i s větší chutí a zápalem pro věc
myslím, že i je to u nás takový kulturnější...
když se dívám na ty fotky, tak ten retardér je takovej zvláštní...
pokud tam byly zmatky..pak se kluci musejí poučit, polepšit..ne se nechat otrávit

65

to ježour: ty fotky na motorkářích vypadaj opravdu zajímavě. Pořadatelé vypadaj znuděně a ně těch videiích jedna holka vypadá, že asi neví, co má pořádně dělat. Je tam taky vidět pád dvou motorek. ale jezdci to hodnotí docela pozitivně, diváci už hůř. Tak nevím, ale byl to první ročník se všemi pozitivy i negativy. Tak asi tak.

64

Možná to na tyto stránky nepatří, ale byl jsem v Ostravě a skutečně to pro mne byl nezapomenutelný zážitek! Fakt jsem se bavil celý víkend, větší zoufalstvý jsem nezažil. Jak to hodnotíte Pánové???

63

to dj: OK, tak až budeš mít trošku času mysli na mě prosím. Potřebuju to. Zkusím si  ho najít při ČTT, uvidím jakej budu mít úspěch.Zatím díky....

62

to 300 zhggo: nějak jsem to nezvlád

61

to dj: Ahoj, tak co? Něco zjištěno?


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

60

O týden později...

Pokud by Vás zajímalo, jak si vedli týden po Zatáčkách na maďarském PannoniaRingu pánové Boček, Čermák, Dokoupil, Fejta, Brož, Chalupa, Urbanec, Holán, Bittman, Červenka, Podlipný, Kolář, Salač, Chlíbek & Chlíbek, Svoboda, Glinz, Javůrek, Vichera a další...

tak výsledky jsem pěkně v kupě našel na TÉTO STRÁNCE AUTOKLUBU

59

pro L&B:Ahoj,ty fotky by Tě "nezajímali"...resp.na těch bys být nechtěl...jsou z toho sobotního "hromadného" pádu u Nálevků...časem se určitě objeví na našich stránkách,možná i na Hořických,ale to nevím,zatím jsou jen pro Larryho a vše ostatní je mezi ním a tátou...Do Ostravy jedu!už jsem zas natěšenej jak malej kluk,stav se určitě u jezevce!

58

to dj: Já vím, jen jméno. Pravděpodobně Jakub. A věk nejspíš něco kolem 16-17 let. Co se týka ČTT tak tam snad budu. Těším se, snad to nedopadne jako loni.....dva dny před zlomená noha.....Předem díky.....