1

Téma: Knihy

Dámy a pánové, všichni milovníci a poddaní královny silnice!!!
Když člověk projde pomalu všechna fóra tak se pomalu pořádné a zajímavé diskuse nedočká! Je to smutné, ale přesto se najdou lidé, kteří na tyto rádoby plodné a a ve většině urážlivé příspěvky kašlou a jdou vlastní cestou!! A určitě mezi ně patří hořičák Jaroslav Kotrbáček a ostravak Jirka Franek! Dostaly se mi do rukou jejich knihy a u nich člověk zjistí, že v klidu může vzpomenout věcí, které by prakticky zmizely pod prachem silničářských dějin! Ty knihy jsou "Na motorce okolo Liberce", tedy třetí nádherný kousek historie k "300 zatáčkám..." a "Světu malých cen"! A další tetokrát opět pořádná bichle "Česká a slovenská silnice 1993-2007", prakticky druhý díl k "Mistrovství Československa...1954 - 1992"! Těmto lidem se opravdu hluboce klaním a hned je mi lépe, fóra.............!
Honza

2

Re: Knihy

Snad bude zhruba do měsíce ještě jedna kniha  :-)

3

Re: Knihy

Ahoj Franto,takže se nám to  nějako rýsuje? :-) Knihu od pana Franka mám a JE TO RADOST ! ! ! Dá se někde sehnat předchozí díl "Mistrovství Československa 1954-1992? Díky za info Nori

4

Re: Knihy

a možná přibyde ještě jedna
už se na ní pracuje
bude, jak jinak jenom o 300 ZGH
snažím se to pojmout ale trochu jinak
ne jako nějaké oficiální vydání ..nebo snad jakousi výsledkovou listinu
ale spíše volné povídání na téma 300 ZGH
svoje zážitky, který mám, co jsem viděl , slyšel, zažil
a pak taky tato publikace, by měl být jakousi poklonou
všem pořadatelům 300 ZGH
všem jezdcům 300 ZGH
všem divákům 300 ZGH
mám to skoro hotové
bude tam i plno fotek
takže ...........nějak tak na podzim..

Naposledy upravil: Larry.AMK (17.06.2008 11:21:31)

5

Re: Knihy

4Larry:Slušnej dárek pod stromek :-))

6

Re: Knihy

Knihu od pana Franeka "Ceska a slovenska silnice 1993 - 2007 " sa mi podarilo zohnat,je super.
Kto mi poradi, kde sa daju zohnat hore spominane knihy od pana Kotrbacka " Na motorce okolo Liberce " a spominane predchadzajuce 2 casti o historii 300 ZGH a "Svet malych cen ", o ktorych som sa dozvedel az tu ?
Dik,Majco.

7

Re: Knihy

podle řeči jste asi ze Slovenska,ale jesli přijedete někdy do Hořic,tyto knihy se dají zakoupit v městském infocentru na náměstí.

8

Re: Knihy

no tak kniha mi leží v žaludku už dlouho
jak jsem řekl, nebude to statistika
bude to volné povídání
procházka po trati...se vším co vím, co se kdy kde odehrálo, jaká zajímavost
pak pár slov o tom, jak probíhají přípravy, jak se to začíná v depu houfovat, jak se blíží závody
několik slov k lidem, co to dělají..pořadatelé, činovníci....snažil jsem se je tam všechny vypsat jmenovitě
krátká motoerotická povídka
historie závodů od 1961-2008...stručně popsány průběhy všech ročníků
databáze jezdců (abecedně srovnaná), kteří stáli na startu 300 ZGH
další poněkud neobvyklá procházka kolem závodní tratě
troška moto poezie
vývoj traťového rekordu
a samozřejmě hafo fotek
fotky jsou zaměřeny na jednotlivá místa okruhu a na jednotlivé jezdce...naše STARS

Naposledy upravil: Larry.AMK (19.06.2008 14:10:28)

9

Re: Knihy

To NoriHaga: Bohužel těžko, ale zkus inzeráty nebo přes vydavatele tohoto 2.dílu!
To Majco46: Zkus přímo Amk Hořice, zde dostaneš hafo informací!
To Larry: Teda jak to popisuješ, tak nevím jaký bude rozsah, hi, hi??? 1500 stran, 1000foto a 10000,- Kč???
No, už se těším!
Jinak Landýs, co děláš za týden???????????????
Honza

10

Re: Knihy

rád bych do Brna
v pátek nějak za poledne příjezd
v neděli nějak za poledne odjezd
tábořit budu někde poblíž Podlipáků

Naposledy upravil: Larry.AMK (19.06.2008 14:55:00)

11

Re: Knihy

To Larry: V pátek v poledne OK!!!!!!!
Zbytek na místě!!!!!!!!
Honza


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /mnt/data/accounts/a/amkhorice/data/www/www/forum/include/parser.php on line 738

12

Re: Knihy

V limitované edici právě vychází publikace  100letTT. V rozsahu 220 stran mapuje  celou historii nejslavnějšího motocyklového závodu světa od r. 1907 až  po dnešek. Kniha se chronologicky zabývá jednotlivými ročníky Tourist Trophy a najdete zde též spoustu  dalších zajímavých informací a příběhů s těmito závody souvisejících. Je zde představeno celkem 67 nejslavnějších jezdců stoleté historie TT a v rozsáhlé  fotogalerii je mimo jiné řada unikátních a u nás dosud nepublikovaných fotografií českých jezdců.

Rozsah knihy:  220 stran, z toho 148 stran textová, výsledková a statistická část, 24 stran černobílá fotopříloha , 48 stran barevná fotopříloha.

Formát knihy:   210 x 300 mm
Obal: lesklá laminovaná pevná vazba

Cena knihy:   1.100,-Kč  + 50,-Kč poštovné a balné

Informace a objednávky:
e-mail:  feigl@post.cz 

František Feigl, Branišovská 44,
370 05 České Budějovice


http://img258.imageshack.us/img258/3946/letwl7.jpg

13

Re: Knihy

Jejda , už se to blíží , to bude počteníčko smile, ještě že jsem si tuhle chuťovku objednal v době finančně lepší než je teď tongue , v sezoně......a hluboká poklona autorovi , to muselo stát starostí a času , dík předem.....

14

Re: Knihy

Gratuluju Františku! Příjemná zpráva a příjemné překvápko. Už se těším :-) Sakra ještě ti musím poslat toho Victora. Pošli mi prosím na mail tvoji adresu. Dík

Jezdím tak rychle, jak rychle lítá můj anděl strážný cool
SUZUKI GSX-R 750 K7

15

Re: Knihy

Báječná informace, díky moc wink , je paráda, že se dílo podařilo cool

Ingredients of Motorcycle: Truth...Tradition...Rebellion...Blood...Sweat...Tears.

16

Re: Knihy

Dílo se podařilo - je to na světě a pěkný!!!
Honza

17

Re: Knihy

Tak pánové , právě dnes jsem dostal tu nádhernou publikaci "100 let TT" poštou , zatím proběhlo jen letmé prolistování , hlavně tedy spousty fotografií , 90% jsem viděl poprvé , jsou tam i naši (namátkou V.Parus , F. Boček pro mne osobně překvapení - i Jiří Koštíř-rodák z Jičína , kousek od nás , jako klučina jsem ho obdivoval, o tom jsem ani nevěděl , že se TT také zúčastnil , o Frenkie Šťastném , G. Havlovi nemluvě) , no a teď mě čeká ta psaná část - jak jsem jen tak nahlédl , tak množství zajímavostí z každého ročníku.....výsledky , statistiky , no prostě za tím je obrovský kus práce , jen těch zdrojů co musel pan Fantišek prostudovat...Takže ještě jednou díky a mohu vřele doporučit , tato kniha opravdu stojí za to !!!

18

Re: Knihy

Před pár dny jsem dostal tolik očekávanou knihu o historii největšího a nejslavnějšího silničního závody na téhle planetě. Nejdříve jsem ji několikrát jen tak přehltal očima, pak jsem se začetl a musím říct, že je to moc dobrý Františku!

Jedná se o ojedinělé dílo v českém jazyce, které mapuje 100 letou historii Tourist Trophy Isle of Man. Jde se o skutečný unikát, který není možné zakoupit v knihkupectví. Každý, kdo má zájem o motorky a dění okolo nich by si tenhle skvost měl pořídit. FF odvedl skvělou práci.

Vřele doporučuji

Naposledy upravil: wusa (21.08.2008 10:26:29)

Jezdím tak rychle, jak rychle lítá můj anděl strážný cool
SUZUKI GSX-R 750 K7

19

Re: Knihy

Taktiez som si kupil osobne knihu 100 let TT pri GP v Brne od pana Feigla,je to skutocne skvost,medzi prestavkami som uz nevydrzal a aspon prelistoval celu knihu,je to super citanie a unikatne fotografie.

20

Re: Knihy

Zdravím,
s Frantou Feiglem si píšu už nějaký ten pátek a díky němu mám doma parádní DVD z Tourist Trophy a jiných závodů na přírodních tratích které jsou skvělým zpestřením při "abstinenčních příznacích" v dlouhé zimní pauze :-)) a proto jsem ani na okamžik nezaváhal když mi řekl o chystané knize.Vím s jakými problémy Franta bojoval při jejím vydání  a tuším kolik úsilí a času ho muselo stát zpracování samotné.Knihu jsem měl zamluvenou a těšil se na ni jak malé dítě.Co říct k výsledku?Kniha je parádní a její koupi můžu každému fanouškovi motocyklových závodů vřele doporučit!!!Líbí se mi že je kvalitně a ne lacině zpracovaná přestože to sebou i s ohledem na malý výtisk nese vyšší cenu.Kniha je čtivá a většinu fotek jsem viděl poprvé.Myslím že díky ní přibudou další fanoušci těchto nádherných závodů na přírodních okruzích.Franto DÍKY Ti za ni ! ! ! Nori

Naposledy upravil: NoriHaga (01.09.2008 22:29:01)

21

Re: Knihy

Zdravím všechny fandy silničních motocyklových závodů. Také mám tu čest být jedním z mála majitelů skvělé a velmi povedené publikace autora pana Františka Feigla 100 let TT. O knize jsem se dozvěděl náhodou při surfování na netu, na serweru motorkáři.cz a asi od února 2008 jsem si s FF o knize v době jějího dokončování dopisoval. No bylo to dlouhé čekání, ale nakonec výsledek předčil očekávání, takže teď už si doma ten knižní skvost jen hýčkáme (bral jsem 4 kusy, pro sebe, pro tátu, strýce a jednu pro strýčka příhodu, neboť se bezpochyby v budoucnu bude jednat o nedostatkové zboží, takže to kdyby se v našem okolí objevil stejně nadšený a postižený obdivovatel TT). Hned jak knížky přišly, rozerval jsem balík a skoro bych knížkou listoval za jízdy, pokud by to šlo !? Takže knihu 100 let TT můžu vřele jen a jen doporučit, bezpochyby se jedná o unikátní a v našich krajinách jedinečné dílko, které pana Feigla stálo mnoho času a nervů strávených jeho přípravou a vydáním. V knihkupectví knížku rozhodně nekoupíte. Tak všem přeji, aby se na všechny zájemce dostalo a pěkné počtěníčko!!! S pozdravem Patrik VFR.

22

Re: Knihy

Naprostý souhlas!!! V našich končinách a podmínkách je toto dílo opravdu tím nejlepším a unikátním počinem.

Pane FEIGLE, patří Vám ohromný DÍK !!! A smekám před Vámi.

Ingredients of Motorcycle: Truth...Tradition...Rebellion...Blood...Sweat...Tears.

23

Re: Knihy

Poněkud opožděně mnohokrát děkuji všem za pochvalná slova o publikaci 100letTT, ať už to napsali sem nebo na můj soukromý e-mail. Jsem rád, že se kniha líbí a že jsem to tedy nepsal snad tak úpně zbytečně.
Případné další zájemce bych chtěl upozornit, že k dispozici zbývá zhruba už jen posledních 30 výtisků. Veškeré informace ohledně knihy a možnostech dodání poskytnu na e-mailu feigl@post.cz
http://img152.imageshack.us/img152/6279/titulnyq4.jpg

24

Re: Knihy

Trochu pozdní poděkování Ježíškovi. Ale vůbec nevím zda se mi to povede.....
http://img25.imageshack.us/my.php?image=p1020016.jpg

25

Re: Knihy

Hm tak nepovedlo, podlouhé době už zas nevím jak na to   :-(